首页
登录
职称英语
Four people were killed and more than fifty injured when fans rushed to get i
Four people were killed and more than fifty injured when fans rushed to get i
游客
2025-07-24
18
管理
问题
Four people were killed and more than fifty injured when fans rushed to get into a stadium in Chicago yesterday where a British pop group was giving its last concert in the city.
The incident occurred when the gate were opened to admit a huge crowd of young people waiting outside the stadium for the sale of unreserved seat tickets. People were knocked over in the rush. The injured were sent to the hospital immediately. But three, including a fourteen-year-old high school student, died on the way and one died this morning. Twenty have already left the hospital after regular medical check-up and treatment. Six are still under emergency treatment.
The pop group was unaware of what has happened and the concert later went ahead as planned. A police spokesman said that the police had decided to allow the concert to proceed in order to avoid further trouble, but they insisted the organizers of the concert be responsible for the incident.
Roger Bodman, CNN, from Chicago. [br] What might NOT be one of the causes of the incident?
选项
A、Young people’s enthusiasm over the British pop group.
B、The decision to open the gates to sell the unreserved seat tickets.
C、The pop group was to leave after the concert.
D、The stadium was too small to hold such a big crowd of audienc
答案
D
解析
从文章中可以看出除过D选项的内容在文章中没有提及外,其他三项的内容都可以在文中找到,并且它们对造成这次事故负有不可推卸的责任。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/4174694.html
相关试题推荐
FromMondayuntilFriday【36】peoplearebusyworkingorstudying,butinthe
FromMondayuntilFriday【36】peoplearebusyworkingorstudying,butinthe
FromMondayuntilFriday【36】peoplearebusyworkingorstudying,butinthe
FromMondayuntilFriday【36】peoplearebusyworkingorstudying,butinthe
FromMondayuntilFriday【36】peoplearebusyworkingorstudying,butinthe
FromMondayuntilFriday【36】peoplearebusyworkingorstudying,butinthe
FromMondayuntilFriday【36】peoplearebusyworkingorstudying,butinthe
FromMondayuntilFriday【36】peoplearebusyworkingorstudying,butinthe
FromMondayuntilFriday【36】peoplearebusyworkingorstudying,butinthe
FromMondayuntilFriday【36】peoplearebusyworkingorstudying,butinthe
随机试题
Whyisthewomanfamiliarwiththisarea?[originaltext]M:WelcometoBlueRibbo
Thebookmentionedinthispassageiswrittenforreaderswho______.A、areintel
______aresearchstudent,Iwouldatleastmastertwoforeignlanguages.A、Should
[originaltext]1.ApartfromthefactthatChinaisoneofthefastestgrowinge
【S1】[br]【S8】B从句子结构可知,此处应为名词;从语境和句意看,空格所在句说明大使会参与贸易方面的上作,最合适的是negotiations“谈判,洽
Theadvantagesanddisadvantagesofalargepopulationhavelongbeena(1)__
同时simultaneously
子宫肉瘤Ⅱ期指A、肿瘤局限于宫体 B、肿瘤侵及盆腔 C、肿瘤侵及腹腔组织
下列不可能出现的天文现象()。 A.月全食B.日全食 C.月环食D
甲乙丙三人是某公司的职员,三人分8天、9天、12天道经理办公室汇报工作一次,三让
最新回复
(
0
)