首页
登录
职称英语
Columbus was an Italian, but he is known throughout the world. He is regarde
Columbus was an Italian, but he is known throughout the world. He is regarde
游客
2025-07-21
19
管理
问题
Columbus was an Italian, but he is known throughout the world. He is regarded as one of the greatest sailors in history. He spent most of his life sailing around the world, and his trip in 1492 led to the famous discovery of America. The following is an interesting story during the trip.
In order to get fresh food-and-water-, Columbus and his men landed in Jamaica. The people there were not friendly and did not want to help them at all. They said they would attack if he didn’ t leave their island. It was April 2, 1493, and Columbus knew that an eclipse(日食) of the sun was about to appear. (The eclipse of the sun can be frightening. The moon comes between the earth and the sun and it gets dark in the middle of the afternoon!) Columbus told the people of the island that if he didn’t get food and water, he would make the sun go away. When the moon blocked out the sun and it suddenly became dark, the people of the island thought Columbus was a God and gave him enough food and water. [br] Before his trip in 1492, ______.
选项
A、America was unknown to the people of the other continents
B、Columbus planned to discover another land for the people
C、no people lived in America
D、the United States had already been founded
答案
A
解析
第一自然段讲到是哥伦布发现了美洲。这表明在这以前其他洲的人们并不知道美洲这个地方。其他选项不是与事实不符,就是文章中没有提到。故正确的答案为A。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/4170313.html
相关试题推荐
In1995about700,000robotswereoperatingintheindustrializedworld.Ov
In1995about700,000robotswereoperatingintheindustrializedworld.Ov
ColumbuswasanItalian,butheisknownthroughouttheworld.Heisregarde
ColumbuswasanItalian,butheisknownthroughouttheworld.Heisregarde
ColumbuswasanItalian,butheisknownthroughouttheworld.Heisregarde
—ShallweeatItalianfoodtonight?—______.A、Yes,that’sallrightB、Nevermind
Withthethreeships______tohimbytheQueenofSpain,Columbussailedwest.A
—ShallweeatItalianfoodtonight?—______.A、Yes,that’sallrightB、Nevermind
—ShallweeatItalianfoodtonight?—______.A、Yes,that’sallrightB、Nevermind
Today,computers______widelyintheworld.A、areusedB、useC、isusedA
随机试题
Agoodnewspaperpublishesboth______andforeignnews.A、diplomaticB、democratic
Arecomfortshoesalwaysmorehealthful?Notnecessarily,accordingtosome
HowtoHaveaMeaningfulGraduation?1.现在毕业形式多种多样2.一些不恰当的毕业形式开始风靡校园3.如何有意义地毕业
[originaltext]W:Icanseebyyourresumeherethatyoustudiedbusinessadmini
Thephysicalfitnessinstructor’scourseisofferedasa【D1】______.Thisemp
下列关于信托行业发展概况的说法中,表述正确的是( )。A.信托公司在恢复发展初
避险策略基金的投资目标是()。A、获得尽可能高的回报 B、使投资风险尽可能低
开放性损伤早期处理最重要的是( )。A.补液 B.止痛 C.清创 D.换
从所给的四个选项中,选择最合适的一个填入问号处,使之呈现一定的规律性:
分权型财务管理体制有利于因地制宜地搞好各项业务,有利于分散经营风险。()
最新回复
(
0
)