首页
登录
职称英语
The English author, Richard Savage, was once living in London in great pover
The English author, Richard Savage, was once living in London in great pover
游客
2025-07-21
28
管理
问题
The English author, Richard Savage, was once living in London in great poverty. In order to earn a little money he had written the story of his life, but not many copies of the book had been sold in the shop, so Savage was liv ing from hand to mouth. As a result of his lack of food he became very ill. However after a time, because of the skill of the doctor who had looked after him, he got well again. After a week or two the doctor sent a bill to Savage for his visits, but poor Savage hadn’ t any money and couldn’ t pay it. The doctor waited for another month and sent the bill again. But still no money came. After several weeks he sent it to him again asking for his money. In the end he came to Savage’s house and asked him for payment, saying to Savage, "You know you owe your life to me and I expected some gratitude from you. "
" I agree, " said Savage, " that I owe my life to you, and to prove to you that I am not ungrateful for your work I will give my life to you. " With these words he handed to him two copies entitled THE LIFE OF RICHARD. [br] The best title for this text should be______.
选项
A、A Poor English W:iter
B、A Skilled Doctor
C、A Life for a Life
D、The Life of Richard Savage
答案
C
解析
从文章的大体意思我们可知,文章主要讲述了一位医生将一名贫困的作家救活,然后索要医药费的故事。医生一再强调是自己救了作家的生命,说作家欠自己一条命。作家最后就送了医生两本《理查德的一生》,当作医药费。所以这是“一命换一命”。故正确的答案为C。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/4170226.html
相关试题推荐
TheEnglishauthor,RichardSavage,wasoncelivinginLondoningreatpover
Ifyouasksomepeople,"HowdidyoulearnEnglishsowell?"Youmaygetas
Ifyouasksomepeople,"HowdidyoulearnEnglishsowell?"Youmaygetas
Ifyouasksomepeople,"HowdidyoulearnEnglishsowell?"Youmaygetas
ItwasClark’sfirstvisittoLondonUndergroundRailway.Against【C1】______
ItwasClark’sfirstvisittoLondonUndergroundRailway.Against【C1】______
ItwasClark’sfirstvisittoLondonUndergroundRailway.Against【C1】______
ItwasClark’sfirstvisittoLondonUndergroundRailway.Against【C1】______
ItwasClark’sfirstvisittoLondonUndergroundRailway.Against【C1】______
ItwasClark’sfirstvisittoLondonUndergroundRailway.Against【C1】______
随机试题
ThatPacificislandattractsshoalsoftouristswithitsrich______offolkarts.
Youspendallyourmoneyonbeerandthencomplainaboutbeingpoor,butyoucan
SimonFanshawepresentsdifferentpeople’sopinionsonBritishmannersbecause[
UsefulInformationaboutBeijingClimateandClothingAug
SS琼脂可用作选择性分离的细菌是A.大肠埃希菌属 B.肠杆菌科各属细菌 C.
为有效规避和缓释业务所涉国别风险,下列说法错误的是()。A.严守集中度限额
LOF基金份额申购份额为()。A.1元人民币 B.10元人民币 C.1份基
目前最常用的直接标记发光剂是A.吖啶酯B.三联吡啶钌C.鲁米诺D.AMPPDE.
下列关于行政强制的概念和种类表述正确的是()。A.行政强制是一种不可诉的具体行
患儿,男,2岁,发热4天,体温达40℃,伴流涕,鼻塞,咳嗽,眼结膜充血,眼泪较多
最新回复
(
0
)