首页
登录
职称英语
Jumanji is a story for children about a very strange game—a game that become
Jumanji is a story for children about a very strange game—a game that become
游客
2025-07-20
18
管理
问题
Jumanji is a story for children about a very strange game—a game that becomes far too real and frightening for the players. It was a story by Chris Van Allsburg, which was later filmed in 1996, starring the famous American actor Robin Williams.
The story begins in 1869 in New Hampshire, America. Two young brothers bury a box under some trees. A hundred years later, in 1969, a boy, Alan Parrish, finds the box and takes it home. He’ s unhappy that his father may want to send him to a boarding school(寄宿学校). Alan’ s friend Sarah arrives, and they open the box. Inside is a board game. At the start of the game, some words appear: " Do you want to leave the world behind and go back to the past? Then this is the game for you. " Suddenly Alan finds that he is disappearing into the game.
The story has a deep meaning. Through his adventures Alan learns something important—if you confront(面对)your fears, your problems will go away. Alan turns to face Van Pelt, the hunter who is trying to kill him. In doing so, he completes the game and returns to reality. Then he finds that his father is not going to send him to boarding school after all.
In Jumanji,
time is "elastic"
. The film director Stephen Spielberg’ s "Back to the Future" films play with time in the same way. Top scientists even tell us now that time travel is theoretically(理论上)possible! [br] Through the game Alan has realized that whenever he has difficulties he should______.
选项
A、face them directly
B、ask for his father’ s advice
C、read the words on the box
D、escape into the past
答案
A
解析
细节题。题干意为“艾伦从游戏中意识到不管何时遇到困难,他应该______。”。从文章的第三段中第二句“…if youconfront your fears,your problems will go away.”可以得知,解决问题的最好办法就是勇敢面对它。故A为正确答案。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/4168562.html
相关试题推荐
Forty-thousandoftheworld’syoungchildrendieeveryday.Thisis15milli
Usually,______careforchildren’s______.A、womanwriters;livesB、womenwriter;
Whendochildrenstartschoolintheman’scountry?[br][originaltext]W:Atw
Whendochildrenstartschoolintheman’scountry?[br][originaltext]W:Atw
Themoreyoufollowtheircustoms,______theywillbecometoyou.A、morefriendly
Forty-thousandoftheworld’syoungchildrendieeveryday.Thisis15mill
A、Withmedevelopmentoftechnology,pollutionhasbecomeaseriousproblem.B、W
A、Health.B、Industry.C、Cleanair.D、Thefutureofthechildren.B从文章的第二段第四句话“so
Thechildrennextdooroftenplaythefootballin【M1】_
Thechildrennextdooroftenplaythefootballin【M1】_
随机试题
Thereisanewtypeofsmalladvertisementbecomingincreasinglycommonin
Comparedwiththetraditionalones,thenewsatellites______.[br]What’sthep
风寒表实证宜选用A.麻黄 B.麻黄根 C.麻黄绒 D.蜜麻黄绒 E.蜜麻
A.震荡 B.捻发音 C.细震颤(猫喘) D.心尖部抬举性冲动 E.心前
A企业为矿山企业,地下金属矿山采用竖井、斜井、斜坡道联合开拓方式和下行分层胶结充
根据新知识与原有认知结构的关系,知识的学习可以分为( )A.下位学习上位学习和
下列属于市场风险的有()。A:利率风险B:股票风险C:违约风险D:汇率风险
根据测验结果,该求助者()。多选A.回答的比较真实 B.属于态度温和,不粗暴的
外脚手架立杆基础不在同一高度上时,靠边坡上方的立杆轴线到边坡距离的最小限值是(
按工程量清单计价,其他项目费中不包括()。A.暂列金额和暂估价 B.措施费
最新回复
(
0
)