首页
登录
职称英语
游客
2025-07-19
2
管理
问题
August 13th, 2014
Dear Sirs,
I am very happy to apply for the position of secretary, which you advertised in China Daily of August 11, 2014.
I have been working as a secretary at a college office. Because I am the only secretary in the office, it is necessary for me to work quickly and efficiently and to be flexible in my daily work. Professors value my work and my ability to meet their needs.
Although I am happy now, I feel that my promotion (晋升) is limited here, and I would like to have a more challenging job. Therefore, I enrolled (参加) in a program to expand my knowledge of international business affairs. Now, both my English and Chinese have been improved and I am ready to begin working as a bilingual secretary in an international company like yours, and I believe I can be a great help to your firm.
The enclosed resume gives further details of my qualifications, and I would appreciate it if you could give me an opportunity to have an interview. I am looking forward to receiving your call at 62428866 or please use the enclosed pre-paid postcard to send me your reply.
Thank you very much for your consideration.
Faithfully Yours,
Mary Lee [br] A bilingual secretary (Line 4, Paragraph 3) differs from other secretaries in that he or she can________.
选项
A、operate a computer
B、do the job efficiently
C、speak two languages
D、write official documents
答案
C
解析
词语释义题。题目询问“在第三段第四行的‘a bilingual secretary’不同于别的秘书,在于这种秘书能怎样”。从文章的第三段第三句话,…both my English and Chinese have been improved…可知,a bilingual secretary能通晓两种语言,这就是不同于一般秘书的地方。同时,本题考查考生对词语意思的猜测能力。如果知道“bilingual”的意思是“双语的、能说两种语言的”,这道题就容易多了。所以正确的答案为C。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/4167935.html
相关试题推荐
Everyoneneedsabreak,andvacationsarenotmeantforseriousstudy.【B1】__
Everyoneneedsabreak,andvacationsarenotmeantforseriousstudy.【B1】__
Everyoneneedsabreak,andvacationsarenotmeantforseriousstudy.【B1】__
Althoughthewomen’srightsmovementintheUnitedStatesisthoughtofasa
Althoughthewomen’srightsmovementintheUnitedStatesisthoughtofasa
Lifeisdifficult.Itisa
Itisnotpolitetoarriveatadinnerpartymorethan15to20minuteslate
Itisnotpolitetoarriveatadinnerpartymorethan15to20minuteslate
Itisnotpolitetoarriveatadinnerpartymorethan15to20minuteslate
随机试题
HalerGroup’bidforMaytagis______[br][originaltext]An$18.5billion
PreparingforTestsI.Students’attitudetotest—Tounderstandthe(1)_____of
Inrecentyears,railroadshavebeencombiningwitheachother,mergingint
有关拔牙创的处理,错误的是()A.修整过高、过尖的骨嵴或牙槽中隔
谷粒中含B族维生素较多的部位是( )。A.谷皮 B.糊粉层 C.胚乳 D
中医在自然界中“五色”是指A.青、赤、紫、橙、黑 B.青、赤、黄、白、黑 C
不属于幼儿认同对象的是()。A.哥哥姐姐 B.父母 C.老师 D.弟弟妹妹
下列符合化妆品管理要求的是A.特殊化妆品需经省级以上药品监督管理部门]注册后方可
关于鼻炎康片注意事项的说法,不正确的是A.可用于甲亢、青光眼、高血压病的治疗
某公司2021年3月份新增一项固定资产,4月份安装调试完成,5月份投入使用,11
最新回复
(
0
)