首页
登录
职称英语
Can you imagine life without French fries(炸薯条)? Potatoes are very popular to
Can you imagine life without French fries(炸薯条)? Potatoes are very popular to
游客
2025-07-17
17
管理
问题
Can you imagine life without French fries(炸薯条)? Potatoes are very popular today. But in the past this was not true. Potatoes grew in South America five thousand years ago. But they only became popular in other places two hundred years ago.
In the 1500s, the Spanish took the potato from South America to Europe. But the people in Europe did not like this strange vegetable. Some people thought that if you ate potatoes your skin would look like the skin of a potato. Other people could not believe that you ate the underground part of the plant. So they ate the leaves instead. This made them sick because there is poison (毒素) in the leaves.
In the 1800s, people in other parts of the world started to eat potatoes. In Ireland, potatoes became the main food. Then, in 1845, a disease killed all the potatoes in Ireland. Two million people died of hunger.
Today, each country has its own potato dish. The German people eat potato salad, and the United States has the baked potato. And, of course, the French invented French fries, which are now popular all over the world. [br] Why did some Europeans refuse to eat potatoes at first?
选项
A、They did not trust the Spanish people then.
B、They were afraid of the poison in potatoes.
C、They were afraid it would cause skin problem.
D、They had never eaten food from abroad before.
答案
C
解析
细节题。题干意为“为什么某些欧洲人最初拒绝吃土豆?”从文章第二段第三句“Some people thought that if you ate potatoes your skin would look like the skin of a potato.”可知,一些人认为如果你吃土豆,你的皮肤会看起来像土豆,故C正确。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/4165619.html
相关试题推荐
CanyouimaginelifewithoutFrenchfries(炸薯条)?Potatoesareverypopularto
CanyouimaginelifewithoutFrenchfries(炸薯条)?Potatoesareverypopularto
WhoissmokingaFrenchcigarette?[br][originaltext]M:(sniffing)IsthataFre
WhoissmokingaFrenchcigarette?[br][originaltext]M:(sniffing)IsthataFre
WhoissmokingaFrenchcigarette?[originaltext]M:(sniffing)IsthataFrenchci
Whatdoweknowaboutsilktoday?A、Itisverypopularamongpainters.B、Itismu
Peoplecanlivewithoutfoodorwaterfor______.[br]Themainideaofthispass
Peoplecanlivewithoutfoodorwaterfor______.[br]Whenwearesleepingwe___
[originaltext]W:Ilikesalt0nFrenchfries.M:Wouldyoulikepepper,too?Q:
[originaltext]W:Ilikesalt0nFrenchfries.M:Wouldyoulikepepper,too?Q:
随机试题
Thereisvirtuallynolimittohowonecanservecommunityinterests,froms
Therailroadindustrycouldnothavegrownaslargeasitdidwithoutsteel.The
YourfriendMaryaskedyouforsomeinformationaboutpreparingfortheCET-
最终审定的项目或者意义重大或者关注度高,凡意义重大的项目均但是有些最终审定的项目
对于需要实施补液疗法的病人首要需要明确的问题是A.补液的量 B.液体的种类
建筑场地选择时应满足给水排水的条件,除靠近水源,保证供水的可靠性外,也要符合要求
在正向市场上,套利交易者买入5月大豆期货合约的同时卖出9月大豆期货合约,则该交易
机能主义心理学的主要特点是()。A.强调心理学应该研究心理在适应环境中的机能作
()是将两个测站的载波相位进行实时处理,及时解算出观测点的三维坐标或地方平面直
A.地高辛 B.硝苯地平 C.卡托普利 D.美托洛尔 E.硝酸甘油心绞痛
最新回复
(
0
)