首页
登录
职称英语
People all over the world know Wimbledon as the centre of lawn tennis. In 18
People all over the world know Wimbledon as the centre of lawn tennis. In 18
游客
2025-07-16
29
管理
问题
People all over the world know Wimbledon as the centre of lawn tennis.
In 1874 it was a country village, but it was the home of the All England Croquet Club. The Club had been there since 1864. A lot of people played croquet in England at that time and enjoyed it, but the national championships did not attract many people. So the Club had very little money.
"This new game of lawn tennis seems to have plenty of action (精彩场面), and people like watching it, " they thought. "Shall we allow people to play lawn tennis on some of our beautiful croquet lawns?"
In 1877, Wimbledon held the first world lawn tennis championships (men’s singles).
Wimbledon grew. There was some surprise and doubt, of course, when the Club allowed women to play in the first women’s singles championship in 1884. But the ladies played well—even in long skirts that hid their legs and feet. Until 1907 the winners, both men and women, were always British, but since 1936 the victory has usually gone to an American or an Australian. British people were very happy when an English girl, Ann Jones, won the championship in 1969. [br] The club decided to allow people to play tennis on their beautiful lawns because_____
选项
A、few people enjoyed playing croquet
B、its members became more interested in tennis
C、lawn tennis seemed to have more action
D、the club needed money
答案
D
解析
此处的原因在第二段后半段的最后一句有所表明。即“…so the Club had very little money…”引起出现下文的情景,故选D。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/4163571.html
相关试题推荐
Mostpeoplehavehadadogorwantedoneastheircompanionatsometimein
Whenwillthemanmeetthesepeoplewantingtovisitthecompany?[br][origina
Whenwillthemanmeetthesepeoplewantingtovisitthecompany?[br][origina
Whenwillthemanmeetthesepeoplewantingtovisitthecompany?[originaltext]
Peopletodayexpecttobeexaminedwhentheyenteradoctor’soffice.Atlea
Peopletodayexpecttobeexaminedwhentheyenteradoctor’soffice.Atlea
Somepeoplemakeyoufeelcomfortablewhentheyarearound.【B1】________Thesep
Somepeoplemakeyoufeelcomfortablewhentheyarearound.【B1】________Thesep
Somepeoplemakeyoufeelcomfortablewhentheyarearound.【B1】________Thesep
PeopleallovertheworldknowWimbledonasthecentreoflawntennis. In18
随机试题
OilpricesroseyesterdayamongmarketfearsthatthePanamaniancrisiscouldhi
SaveYourOwnLifeWe’veallheardthemiraclestories:
[originaltext]M:Okay.MayIseeyourdriver’slicenseplease?W:What?DidId
Joewenttocourtbecausehewasa______.[br][originaltext]JoeClarks,22yea
[originaltext]W:ThestocksIboughtlastmonthwereallcaughtinthemarkets
我国历史上产生过许多关于山川地理的著作,北魏地理学家郦道元的著作是( )A.《
某混凝土抗渗等级为W10,表示混凝土在标准试验条件下能抵抗()的压力水而不
( )是收付时间均发生在每个间隔期末的年金,又称后付年金。A.普通年金 B.
从全世界来看,医生都是一个令人羡慕的职业,因为医生既有丰厚的经济收入,又有较高的
第四代移动通信系统的数据传输率在固定或低速移动状态下达到( )。 A.1
最新回复
(
0
)