首页
登录
职称英语
People who travel a lot fly with Heaven Air, because they know they will get w
People who travel a lot fly with Heaven Air, because they know they will get w
游客
2025-07-16
32
管理
问题
People who travel a lot fly with Heaven Air, because they know they will get what they want. They want to go quickly and safely across the country, across the sea, or across the world. And they know Heaven Air will take them no matter where they want to go and when they want to go. Heaven Air flies all the newest and fastest aero planes to more towns and cities of the world than other airlines.
Do you want to go to Paris, Washington or Tokyo? Heaven Air will take you there at all times of the day or night. Heaven Air not only flies to the big cities, but also flies to towns and cities in the very center of Asia, Africa and South America two or three times a week.
People choose Heaven Air to fly with because they will get the best food and watch the best movies. Heaven Air is second to none. [br] What can we learn from the passage?
选项
A、Heaven Air doesn’t fly to towns and cities in Africa at all.
B、People choose Heaven air because it is the second best.
C、Heaven Air flies punctually and safely.
D、Heaven Air provides nothing except food and movies.
答案
C
解析
由文章第一段“…go quickly and safely…”和最后一段“…serve them on time flying and arriving…”可知,天堂航空公司的飞行时准时又安全的,故选C。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/4163505.html
相关试题推荐
Peopletodayexpecttobeexaminedwhentheyenteradoctor’soffice.Atlea
Peopletodayexpecttobeexaminedwhentheyenteradoctor’soffice.Atlea
Peopletodayexpecttobeexaminedwhentheyenteradoctor’soffice.Atlea
Kidswithspecialneedsrefertoanykidwhomightneedextrahelpbecauseof
Kidswithspecialneedsrefertoanykidwhomightneedextrahelpbecauseof
Kidswithspecialneedsrefertoanykidwhomightneedextrahelpbecauseof
Millionsofhamburgersareeatenbypeopleineveryconnoroftheworldevery
Millionsofhamburgersareeatenbypeopleineveryconnoroftheworldevery
WhomdidMarcoPolotravelwidi?[originaltext]Oneofthemostoffamoustra
Somepeoplemakeyoufeelcomfortablewhentheyarearound.【B1】________Thesep
随机试题
OilpricesroseyesterdayamongmarketfearsthatthePanamaniancrisiscouldhi
SaveYourOwnLifeWe’veallheardthemiraclestories:
[originaltext]M:Okay.MayIseeyourdriver’slicenseplease?W:What?DidId
Joewenttocourtbecausehewasa______.[br][originaltext]JoeClarks,22yea
[originaltext]W:ThestocksIboughtlastmonthwereallcaughtinthemarkets
我国历史上产生过许多关于山川地理的著作,北魏地理学家郦道元的著作是( )A.《
某混凝土抗渗等级为W10,表示混凝土在标准试验条件下能抵抗()的压力水而不
( )是收付时间均发生在每个间隔期末的年金,又称后付年金。A.普通年金 B.
从全世界来看,医生都是一个令人羡慕的职业,因为医生既有丰厚的经济收入,又有较高的
第四代移动通信系统的数据传输率在固定或低速移动状态下达到( )。 A.1
最新回复
(
0
)