首页
登录
职称英语
If there is any single factor that makes success in living, it is the ability
If there is any single factor that makes success in living, it is the ability
游客
2025-07-16
20
管理
问题
If there is any single factor that makes success in living, it is the ability to be benefited by defeat. Every success I know has been achieved because the person was able to analyze (分析) defeat and actually learn something from it in his next undertaking (从事的工作) . Wrongly taking defeat for failure, you are sure indeed to fail, for it isn’t defeat that makes you fail; it is your own refusal to see the guide and encouragement to success in defeat.
Defeats are nothing to be afraid of. They are common incidents in the life of every man who achieves success. But defeat is a dead loss unless you do face it, analyze it and learn why you failed. Defeat, in other words, can help to get rid of its own cause. Not only does defeat prepare us for success, but nothing can cause within us such a strong wish to succeed. If you let a baby grasp a stick and try to pull it away, he will hold it more and more tightly until his whole weight is hung up. It is this same reaction that should give you new and greater strength every time you are defeated. If you make full use of the power which defeat gives, you can compete with it far more than you are able to. [br] What does the writer know about success according to the passage?
选项
A、He knows at least several examples of success.
B、He knows every success in life.
C、He knows every success that has been achieved by man.
D、He knows everything about success.
答案
A
解析
由第一段第二句“Every success I know…”可知,作者知道一些成功的例子,故选A。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/4163501.html
相关试题推荐
Ifthereisanysinglefactorthatmakessuccessinliving,itistheability
Ifthereisanysinglefactorthatmakessuccessinliving,itistheability
TheEnglishauthor(writer),RichardSavage,wasoncelivinginLondoningrea
TheEnglishauthor(writer),RichardSavage,wasoncelivinginLondoningrea
WhatdotheHoffmansdoforaliving?[originaltext]Hello,everyone,welcome
Long,longagothereWeremanyanimalslivingintheforest(森林).Onedayth
Thisisabeautifulflat.Ithasalivingroom,twobedroomsandtwobathrooms.
Manypeopleearntheirlivingwiththeirhands.Edearnshislivingwithhis
Manypeopleearntheirlivingwiththeirhands.Edearnshislivingwithhis
Thereareaboutfive______workersinthisfactory.A、hundredsB、hundredsofC、h
随机试题
Thereisanewtypeofsmalladvertisementbecomingincreasinglycommonin
Comparedwiththetraditionalones,thenewsatellites______.[br]What’sthep
风寒表实证宜选用A.麻黄 B.麻黄根 C.麻黄绒 D.蜜麻黄绒 E.蜜麻
A.震荡 B.捻发音 C.细震颤(猫喘) D.心尖部抬举性冲动 E.心前
A企业为矿山企业,地下金属矿山采用竖井、斜井、斜坡道联合开拓方式和下行分层胶结充
根据新知识与原有认知结构的关系,知识的学习可以分为( )A.下位学习上位学习和
下列属于市场风险的有()。A:利率风险B:股票风险C:违约风险D:汇率风险
根据测验结果,该求助者()。多选A.回答的比较真实 B.属于态度温和,不粗暴的
外脚手架立杆基础不在同一高度上时,靠边坡上方的立杆轴线到边坡距离的最小限值是(
按工程量清单计价,其他项目费中不包括()。A.暂列金额和暂估价 B.措施费
最新回复
(
0
)