首页
登录
职称英语
Air is all around us. It is around us when we walk and play. From the moment we
Air is all around us. It is around us when we walk and play. From the moment we
游客
2025-07-15
15
管理
问题
Air is all around us. It is around us when we walk and play. From the moment we are born, air surrounds us. When we sit down, it is around us. When we go to bed, air is also around us. No matter where we are on earth, air surrounds us. We live in air.All living things need air. Living things cannot live without air. We can go without food or water for a few days, but we cannot live for more than a few minutes without air. When we are working or running, we need more air. So we breathe faster than usual. When we are asleep, we need less air.
选项
A、a few months
B、a few weeks
C、a few days
答案
C
解析
根据第二段第三句We can go without food or water for a few days…可知我们可以几天不吃饭、不喝水。所以应选C。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/4162243.html
相关试题推荐
Airisallaroundus.Itisarounduswhenwewalkandplay.Fromthemomentwe
We______aroundthefactoryduringourvisit.A、showedB、wereshownC、haveshown
TVProgrammesChannel(频道)1Channel218:00AroundChina17:35ComputersToday18
【B1】[br]【B9】A、quicklyB、slowlyC、aroundA根据文章内容可以推断出,过马路应该快点儿,故本题答案是A。
Thecouncilofanimalsappeared______.[br]Thecouncilwasheldaround_____
It’snearlyseveno’clock.Jack______bebackhomeatthismoment.A、mustB、co
【B1】[br]【B4】A、moonB、earthC、starBItmovedaroundtheearthfourteentimes.神州
IfI______enoughmoney,I______aroundtheworld.A、had...wouldtravelB、have.
Theteachersaidthattheearth______aroundthesun.A、turnsB、turnedC、turnA本
ThereWasalotoffoodlyingaroundMen’shouses.Alotoffood______aroundMen’
随机试题
(上海理工大学2006年试题)Inatelephonesurveyofmorethan2,000adults,21%saidth
[originaltext]M:(5)It’ssocoldnow,butthismorningitwassohotandsunny.
Self-Publishing[A]Toawriter,self-publishingisa
从某种程度上来说,出版物发行单位的经营计划能否如期实现,主要取决于出版物结构是否
简答题:根据所给材料回答问题。 2013年,甲小学为提高教学水平,要求每名教师
sin585°的值为( )
哪种激素是甾体激素A.促肾上腺皮质激素 B.促甲状腺激素 C.肾上腺皮质激素
下列药物中无毒的是()。A.雄黄B.硫黄C.马钱子D.白矾E.轻粉
Whatwillhappenatthefitnesscentero
代谢性碱中毒常伴发A、低钾血症 B、低钙血症 C、低钠血症 D、低磷血症
最新回复
(
0
)