首页
登录
职称英语
In many English homes, people eat four meals a day: breakfast, lunch, tea and di
In many English homes, people eat four meals a day: breakfast, lunch, tea and di
游客
2025-07-15
40
管理
问题
In many English homes, people eat four meals a day: breakfast, lunch, tea and dinner.
People have breakfast at anytime from seven to nine in the morning. They eat porridge, eggs or bread. English people drink tea or coffee at breakfast.
Lunch comes at one o’clock. Tea time is from four to five in the afternoon, and dinner is about half past seven. First, they have soup, and then they have meat or fish or vegetables. After that, they eat some other things, like bananas, apples or oranges. But not all English people eat like this. Some of them have their dinner in the middle of the day. Their meals are breakfast, tea, and dinner and all these meals are very simple.
选项
A、two
B、three
C、four
答案
C
解析
根据第一段可知大部分英国人一天吃四顿饭。所以应选C。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/4162024.html
相关试题推荐
Mr.andMrs.MillerarevisitinginChina.[br]Thetaxidriver’sEnglishisnot
Natureispeople’sgoodfriend.Itoncehelpedpeoplefindfire.Whenlightning
[originaltext]Howdoyoudo?[/originaltext][originaltext]CanyouspeakEnglish
Peoplecanlivewithoutfoodorwaterfor______.[br]Themainideaofthispass
Therearenotsomanypeopleintheshoppingcentre.[br]Tomandhismotherbuy
Thestrongantsmove______.[br]Whydopeoplesometimesfeelhappyafterthe
TherearemanykindsofantsinAmerica.Onekindisverystrong.Peopleareafr
Thisisapictureofmine.[br]MyfatherisanEnglishteacher.A、TrueB、FalseB
Youcanorderitinarestaurant.[br]Youcancallotherpeoplewithit.A人们用tel
MostEnglishpeopleeat______mealsaday.[br]MostEnglishpeoplehavesoup,
随机试题
Evenachildknowsthatnoddingheadmeans"Yes".Butsomepeoplewouldprob
[originaltext]M:First,Iwanttothankyouforagreeingtothissurvey.Thisi
BanksinShanghaialsoopenfrom9a.m.-5/6p.m.[br]PeoplecanputfundsonTr
当分项工程加固、补强后,一般项目合格率90%,该分项工程可评为()。A.优秀
患者胃脘胀痛,痛连两胁,恼怒痛甚,嗳气则痛减,胸闷,喜长叹息,大便不畅,舌苔薄白
2010年,天津市全市生产总值突破9000亿元。据初步核算,并经国家统计局评估审
具有清热化痰、宽胸散结功用的方剂是( )。A.清气化痰丸 B.贝母瓜蒌散
9月2日,国内某证券投资基金收益率已达到26%,鉴于后市不太明朗,下跌的可能性很
在施工招标程序中,发售招标文件后的下一个工作阶段是()。A.踏勘现场 B.召开
构成传染病流行过程的三个基本条件是 A.微生物,宿主,媒介 B.传染
最新回复
(
0
)