首页
登录
职称英语
The giant (巨人) had a big house and a beautiful garden. One day in the summer
The giant (巨人) had a big house and a beautiful garden. One day in the summer
游客
2025-07-14
47
管理
问题
The giant (巨人) had a big house and a beautiful garden. One day in the summer, the giant went to the mountains. The children went into his garden. They were playing in it. The birds, the trees and the flowers were happy because the children were there. When the giant came back from the mountains, he was angry to see the children. "Don’t come into my garden," said the giant. The children were afraid of him. They ran out of the garden.
When winter came, the birds flew away. The trees had not any leaves. There were not any flowers. There was a lot of snow in the garden.
When spring came, nothing happened in the giant’s garden. But outside the giant’s garden, birds were singing. Flowers were beautiful and trees were green. The giant didn’t know what the reason was. Then the birds said, "We are not going to sing in your garden because there are no children there." The flowers and the leaves said, "We are not going to come out because the children are not there." The giant was sad. [br] The giant was sad because there were no birds, flowers and leaves outside the garden.
选项
A、真
B、False
答案
B
解析
巨人很伤心因为在他的花园外没有鸟、没有花也没有树叶。而文章中却说在巨人的花园外是一片春天的景色,鸟在歌唱,花儿五彩缤纷,绿树如茵。因此不符合原文,答案为B
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/4160829.html
相关试题推荐
Thegiant(巨人)hadabighouseandabeautifulgarden.Onedayinthesummer
[originaltext]M:Ilikesummerandhatewinter.W:ButIlikewinterbetter.Q:
(Ayoungcouple(夫妻)haveanicetalkintilegarden.)A:Itisawarmday.
(Ayoungcouple(夫妻)haveanicetalkintilegarden.)A:Itisawarmday.
Summerholidaycamps(夏令营)forchildrenbeganintheUSAoversixteenyears
Summerholidaycamps(夏令营)forchildrenbeganintheUSAoversixteenyears
Summerholidaycamps(夏令营)forchildrenbeganintheUSAoversixteenyears
Summerholidaycamps(夏令营)forchildrenbeganintheUSAoversixteenyears
Summerholidaycamps(夏令营)forchildrenbeganintheUSAoversixteenyears
Summerholidaycamps(夏令营)forchildrenbeganintheUSAoversixteenyears
随机试题
Evenachildknowsthatnoddingheadmeans"Yes".Butsomepeoplewouldprob
[originaltext]M:First,Iwanttothankyouforagreeingtothissurvey.Thisi
BanksinShanghaialsoopenfrom9a.m.-5/6p.m.[br]PeoplecanputfundsonTr
当分项工程加固、补强后,一般项目合格率90%,该分项工程可评为()。A.优秀
患者胃脘胀痛,痛连两胁,恼怒痛甚,嗳气则痛减,胸闷,喜长叹息,大便不畅,舌苔薄白
2010年,天津市全市生产总值突破9000亿元。据初步核算,并经国家统计局评估审
具有清热化痰、宽胸散结功用的方剂是( )。A.清气化痰丸 B.贝母瓜蒌散
9月2日,国内某证券投资基金收益率已达到26%,鉴于后市不太明朗,下跌的可能性很
在施工招标程序中,发售招标文件后的下一个工作阶段是()。A.踏勘现场 B.召开
构成传染病流行过程的三个基本条件是 A.微生物,宿主,媒介 B.传染
最新回复
(
0
)