首页
登录
职称英语
For several years, Americans have enjoyed teleshopping-watching TV and buying th
For several years, Americans have enjoyed teleshopping-watching TV and buying th
游客
2025-07-12
23
管理
问题
For several years, Americans have enjoyed teleshopping-watching TV and buying things by phone. Now teleshopping is starting in Europe. In a number of European countries, people can turn on their TVs and shop for clothes,food, toys, and many other things.
Teleshopping is becoming popular in Sweden. The biggest Swedish company (公司) sells different kinds of things on TV in 15 European countries,and in one year it made $100 million. In France there are two teleshopping channels, and the French spend about $ 20 million a year buying things through’those channels.
In Germany,until last year teleshopping was only possible on one channel for one hour every day. Then the government allowed more teleshopping. Other channels can open for telebusiness. German businesses are hoping this new teleshopping will help them sell more things.
Some people like teleshopping because it allows them to do their shopping without leaving their homes. With all the problems of traffic in the cities, this is an important reason. But at the same time,other Europeans do not like this new way of shopping. They call teleshopping"junk(劣质货) on the air". Many Europeans usually worry about the quality(质量) of the things for sale on TV. Good quality is important to them, and they believe they cannot be sure about the quality of the things on TV.
The need for high quality means that European teleshopping companies will have to be different from the American companies. They will have to be more careful about the quality of the things they sell. They will also have to work harder to sell things that the buyers cannot touch(摸) or see in person.
选项
A、In a number of American countries
B、In many European countries
C、In some Atrican countries
答案
B
解析
从第一段最后一句话可找到答案,此外选项[A)中的American countries指南美国家,而不是美国。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/4157600.html
相关试题推荐
Thecouncilofanimalsappeared______.[br]Theanimalsenjoyed______.A、the
【B1】[br]【B2】A、seeingB、buyingC、sittingC根据上下文选[C]。
Forseveralyears,Americanshaveenjoyedteleshopping-watchingTVandbuyingth
Englishmenoftentakeawalk.SodoAmericans.[br]Dogswillfollowapersonwa
Englishmenoftentakeawalk.SodoAmericans.[br]InAmericaside-walksareon
Englishmenoftentakeawalk.SodoAmericans.[br]TheAmericanpolicemanasked
Theteacherwondered______.[br]Abiologyteachermadeseveraltestswithdif
Wereallyenjoyed______onthefarm.A、workB、toworkC、workingCenjoydoings
Thecouncilofanimalsappeared______.[br]Theanimalsenjoyed______.A、theli
Asatraveller,Georgewillbe______homeforseveralmonthseachyear.A、awayf
随机试题
Mypatients,if______theopportunity,wouldfreelyconverseabouttheirproblem
IfIshouldfail,I(try)______again.wouldtry根据句意,这句话应该是对将来情况的虚拟。从句用的是过去时,主句
Televisionnowplayssuchanimportantpartinsomanypeople’slivesthati
(1)Logistically,itworkedoutbestformetoflyeastfromBostonLoganto
学习美术的基本动力是()。A.目标 B.升学 C.就业 D.兴趣
咽壁由内至外分为A.黏膜层,纤维层,肌层,外膜层 B.黏膜层,黏膜下层,肌层,
下列关于职业病的特点论述正确的是()。A.所接触的病因大多是可检测和识别的
根据《民法典》,撤销权自债权人知道或者应当知道撤销事由之日起()内行使。A
A.脐耻之间 B.脐上1横指 C.脐上3横指 D.脐与剑突之间 E.剑突
(二) 朱某系某县民政局副局长,率县福利企业年检小组到同学黄某任厂长的
最新回复
(
0
)