首页
登录
职称英语
An English traveler found himself in Norway with only enough money to buy the ti
An English traveler found himself in Norway with only enough money to buy the ti
游客
2025-07-07
28
管理
问题
An English traveler found himself in Norway with only enough money to buy the tickets for his journey back home. As he knew that it would take him only two days to get to England, he decided that he could easily do without food. So he bought a ticket and went on the ship. He closed his ears to the sound of the lunch bell. When dinner time came, he didn’t go to the dinning room, saying that he wasn’t feeling well. The next morning he still didn’t have breakfast and at lunch time he again stayed in his room. But at dinner time he was so hungry that he went to the dining room and ate everything the waiter put hi front of him. He got ready for the coming quarrel (争吵).
"Bring me the bill (账单) ," he said. "The bill, sir?" said the waiter in surprise. "Yes," answered the traveler. "There isn’t any bill. On our ship meals are included in the money for ticket," said the waiter.
选项
A、in England
B、in Norway
C、on a ship from Norway to England
答案
C
解析
文中提到一个英国人上了一艘从挪威出发开往英国的船只。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/4151083.html
相关试题推荐
Thestoryhappened______.[br]Afterthetravelerfinishedeating,______.A、he
Thestoryhappened______.[br]Thetravelerwenttothedinningroomtoeatsom
Hehardlyhurthimselfintheaccident,______?A、doesn’theB、didn’theC、didhe
TherearemanycatsinEngland.Englishpeopleareveryfriendlytoalltheirca
Wouldyoupleasegiveme______onhowtolearnEnglishwell?A、someadvicesB、so
【B1】[br]【B4】A、onceB、reallyC、himselfC显然,这里在强调国王一条腿不太好。
Thenativelanguageisaperson’s______language.[br]Englishis______usedw
WhatdoesAnnmean?[br][originaltext]M:HowdoyoulikemyEnglishclass,Ann
WhatdoesAnnmean?[br][originaltext]M:HowdoyoulikemyEnglishclass,Ann
WhatdoesAnnmean?[br][originaltext]M:HowdoyoulikemyEnglishclass,Ann
随机试题
CreativityEnvironmentI.Whatwedoincreativethinki
HowtoGettheMostfromYourCollegeProfessorI.【T1】yourprofe
Whenarulerispartlyinaglassofwater,itlooksasifit_______.A、breaksB
PabloPicassodrewpicturesbeforehecouldtalk.Asachild,hesathappily
[originaltext]M:Feellikegoingoutforawalk?W:Notrightnow—I’mataver
InatimeoflowacademicachievementbychildrenintheUnitedStates,many
世界上的每个城市都有出租车把游客带到有趣的地方。【T1】伦敦是世界上唯一一个游客们乘坐出租车就会有很有趣的经历的城市。(定语从句)部分是因为那在其他国家
以下哪一结构不是由腹膜构成A.卵巢悬韧带 B.卵巢系膜 C.输卵管系膜 D
A.益气活血 B.温补心阳 C.温阳利水 D.健脾益肺 E.滋阴安神治疗
万盛公司系某省某市一家建筑施工企业。2015年8月,该企业承接该市某单位的一项改
最新回复
(
0
)