首页
登录
职称英语
Lisa Delson was twenty-two years old. She worked for a computer company. She met
Lisa Delson was twenty-two years old. She worked for a computer company. She met
游客
2025-07-05
19
管理
问题
Lisa Delson was twenty-two years old. She worked for a computer company. She met David Softer at work. David was tall and good-looking, and Lisa really liked him.
One day, David asked Lisa out on a date. Of course, she said, "I’d love to."
Their date was at 7:00 p.m. David was half an hour late. They went to a cinema, but Lisa didn’t like the movie at all. They decided to have dinner at an Italian restaurant. When the waiter brought their food, there was a dead fly on Lisa’s as spaghetti. David tried to pay for the dinner, but he didn’t have enough money. So, Lisa had to pay. After dinner, David drove Lisa to the beach. It started to rain. They went back to the car, but it had a flat tire. David changed the fire and drove Lisa home.
"I’m sorry," David said. "Why don’t we try this again? How about next Saturday?"
"Ok," Lisa said. The next date had to be better, she thought.
The next date was fine. Then the date after that was even better. One year later, they got married. Lisa and David celebrated their 10thwedding anniversary last Sunday.
选项
A、Because she liked him very much.
B、None of the above answers is right.
C、Because she wanted to have a big meal.
答案
A
解析
文章第一段就提到了Lisa非常喜欢David(Lisa really liked him),所以当David邀请她吃饭时,她肯定会很高兴的,所以应该选 [A]。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/4147832.html
相关试题推荐
Jobnson______inthatcompanysincehecametoLondon.A、workedB、isworkingC、h
Shehasworkedhere______1998.A、inB、untilC、sinceCsince表示“自从”。本句意为“自从1998年以来
Joanworkedinahospitalasanurse.Oneeveningtherewasabigdanceattheh
【B1】[br]【B5】A、workedB、learnedC、livedC考查动词辨义与上下文理解。work工作;learn学会,了解;live生活。
Theteachertoldme______tousecomputers.A、whichB、howC、whatB句子意思:老师告诉我如何使用
TVProgrammesChannel(频道)Channel218:00AroundChina17:35ComputersToday18
Mybrother______hardandsucceededatlast.A、worksB、workedC、workB本题考查and前后的
【B1】[br]【B2】A、smallB、bigC、computerC本文的主旨句是computergameshavebecomemorea
[A]silk[B]tourist[C]cashier[D]computer[E]map[F]chair[G]hotelD
BobandJimonceworkedindifferentfactories.[br]JimwasintheroomwhenBo
随机试题
Toomanyvulnerablechild-freeadultsarebeingruthlessly(无情的)manipulatedi
JasonBraddockknewhehadtopayforhiscollegeeducation,sohewenttow
()是指期权权利金扣除内涵价值的剩余部分。A、盈利B、内在价值C、时间价值D、剩余价值C期权的时间价值又称外涵价值,是指在权利金中扣除内涵价值的
Whenthepassengerwokeup,he______(发现自己躺在医院的病房里).foundhimselflyinginaho
根据《出境入境管理法》规定,中国公民有下列( )情形之一的,不准出境。A.患有
当下列哪种情况发生时,银行应该停止贷款资金的发放和支付()A.项目进度快于
请阅读短文,完成第小题。 Wefindthatbrightchildr
A.化脓性感染B.急性肾炎C.各种疼痛D.宫颈癌E.帕金森氏病属于银杏叶的现代应
根据《城乡规划法》的规定,城乡规划实施管理主要由依法采取行政的方式行使管理职能,
在实施16PF测验时,被试者应当记住的是()。 A.每一测题只能选择一个答案
最新回复
(
0
)