首页
登录
职称英语
In School, boys and girls are learning foreign languages,Do you know how many l
In School, boys and girls are learning foreign languages,Do you know how many l
游客
2025-07-03
51
管理
问题
In School, boys and girls are learning foreign languages,
Do you know how many languages there are in the world? There are about one thousand five hundred. English is one of the most important languages because so many people use it, not only in England and America, but also in other countries of the world. It’s difficult to say how many people are learning it. Millions of boys and girls are trying to do so.
Many English children study French. French is also a very important language. Some children study German, Russian(俄语) ,Japanese and Chinese.
Which is the best way to learn a language? We know that we all learn our own language well when we were children. If we learn a second language in the same way, it won’t seem too difficult. How does a small child do? He listens to what people say, and he tries to guess what he hears. When he wants something, he has to ask for it. He is using the language, thinking in it and talking in it all the time. If people use a second language all the time, he will learn it quickly.
选项
A、Right.
B、Wrong.
C、Doesn’t say.
答案
B
解析
题句意为:“世界上大约有5 000种语言。”文章第二段第二句明确指出:There are about one thousand five hundred(大约有1 500种语言),题句中的数字与这一句中的数字明显不符,因此是错误的。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/4145192.html
相关试题推荐
Thereareaboutfivethousandlanguagesintheworld.[br]Thebestageforpeop
Thereareaboutfivethousandlanguagesintheworld.[br]EnglishandFrenchar
InSchool,boysandgirlsarelearningforeignlanguages,Doyouknowhowmanyl
Whichcountryanditscityhavethesamename?[br]Howmanylanguagesdothepe
[A]office[B]school[C]passport[D]clothes[E]farm[F]cup[G]shopG
[A]zoo[B]school[C]glue[D]hospital[E]restaurant[F]blackboard[G]addressG根据句意
Yesterdaywe______schooluntilseveno’clock.A、gottoB、didn’treach(到达,伸出)C
Bettyisafourth-yearstudent.Sheisgoodatjumping.Theschoolsportsmeetin
Mrs.Jones______inthisschoolsinceshecametothecity.A、workedB、hasworke
DonaldGomes’favoritesportwas______.[br]Theschooldidn’tagreetoletDona
随机试题
[originaltext]Oneofthebiggestproblemsindevelopingcountriesishunger
[originaltext]WhatcanIdoforyou,sir?[/originaltext]A、Youcan’tdoanything
HintsandTipstoSaveMoneyA)Spendless.Thisisnotoversimplifying
考虑你管理的风险资产组合期望收益为11%,标准差为15%,假定无风险利率
关于自发性心绞痛,哪项不正确?()A.疼痛发作与心肌需氧量增加无明显关系 B
点一点式网络与广播式网络在技术上有重要区别。点一点式网络需要采用分组存储转发与(
风险揭示书应以醒目文字载明的内容有() Ⅰ.本风险揭示书的揭示事项仅为列
商业银行理财产品按照风险分类有()。A.中等风险产品 B.低风险产品
根据《民法通则》的规定,下列关于民事法律行为的表述错误的是()。A:无效的民事行
A.前列腺切除或经尿道电切前列腺 B.膀胱造瘘 C.药物治疗如激素、α受体阻
最新回复
(
0
)