首页
登录
职称英语
There was once a man who had a parrot (鹦鹉), a bird that could learn what people
There was once a man who had a parrot (鹦鹉), a bird that could learn what people
游客
2025-07-03
21
管理
问题
There was once a man who had a parrot (鹦鹉), a bird that could learn what people say. Tile parrot was very different. He could learn to say any word except one. He could not say the name of his hometown, Ketunnel. The man did everything he could to teach the parrot to say Ketunnel, but the bird just didn’t say it. Day after day, the man became angry. "You stupid (笨) bird. Why can’t you learn to say that one word? Say Ketunnel or I will kill you." But the parrot would not say it. Finally, the man gave up. He picked up the parrot and threw him into the chicken house. "You are even more stupid than the chickens." In the chicken house, there were four old chickens, waiting to be killed for Sunday’s dinner. The next morning, when the man opened the door of the chicken house, he was shocked by what he saw. He could not believe his eyes and ears. On the floor lay three dead chickens. The parrot was shouting at the fourth, "Say Ketunnel, or I’ll kill you."
选项
A、Right.
B、Wrong.
C、Doesn’t say.
答案
A
解析
由文章第一段第五句“the man did everything he could to teach the parrot to say Ketunnel, but the bird just didn’t say it”可知本题“鹦鹉不能在那个男的面前说出‘Ketunel’一词”正确。所以选择A。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/4144601.html
相关试题推荐
Whatisthetexttalkingabout?[br]Whereshouldpeoplegoifthereisafire?A
Therewasonceamanwhohadaparrot(鹦鹉),abirdthatcouldlearnwhatpeople
Peopleeatitasfood.[br]Somethingprotectpeoplefromrain.A
Peopleeatitasfood.[br]Peopleuseitasapublicvehicle.G
【B1】[br]【B3】A、peopleB、personC、womenA本句意为“这些地方拥挤着很多的人,特别是一些年轻的男孩子”。person是单数
Youuseittowriteandsende-mails.[br]Peoplestaythereforthenightwhen
Whereispaperfirstmade?[br]Whydoespeoplecallpencilthe"leadpencil"?A、
Whereispaperfirstmade?[br]WhendidtheJapanesepeoplelearnhowtomakep
Whenbuyingthings,peoplecanchoosebythemselvesthere.[br]Peoplecandosh
Whenbuyingthings,peoplecanchoosebythemselvesthere.[br]Peopledrawthei
随机试题
Whenitcomestoeducation,________________________(多数人都认为教育是终生学习).themajori
[originaltext]Ourcultureisconcernedwithmattersofself-esteem.Self-re
BigBlundersfromBigBusinessesInternatio
EveryyearmillionsofcandidatesattendtheNationalCivilServantExam,so
Historically,dictionarieshavebeenthoughtofasdullandmechanicalwhich
患者,女,33岁。右上腹痛3天,持续性疼痛,伴右肩不适、疼痛,伴恶心、发热,查体
某中学的于老师作为一名班主任,每天要管理的事情很多,经常感到分身乏术,真希望有个
某4人专业工作队完成一工作量为100的施工段,当每一工日完成的计划产量为5时,其
下列关于侦查行为的表述,不正确的有:A.在侦查过程中,逮捕必须有证执行 B.在
根据企业所得税法律制度的规定,在中国境内未设立机构、场所的非居民企业取得的来源于
最新回复
(
0
)