首页
登录
职称英语
American doctors say that mothers who smoke before their babies are born may
American doctors say that mothers who smoke before their babies are born may
游客
2025-06-30
32
管理
问题
American doctors say that mothers who smoke before their babies are born may slow the growth of their babies’ lungs. They say reduced lung growth could cause the babies to have breathing problems and lung illness later in life. Doctors in Boston, Massachusetts studied 1,000 children. The mothers of some of the children smoked, the other mothers did not. Doctors found that the lungs of the children whose mother smoked were 8% less developed than the children whose mothers did not smoke, and that the children whose mothers smoked developed 20% more cold and breathing illness than other children later in life.
Another recent study found that children had a greater chance of developing lung cancer if their mothers smoked. The study also showed that the danger of lung cancer increased only for sons and not for daughters, and that the father’s smoking did not affect a child’s chance of developing lung cancer. [br] If parents both smoke, who has a worse effect on children?
选项
A、Mother.
B、Father.
C、Both.
答案
A
解析
根据文章最后一句可知父亲吸烟对孩子没有影响,母亲吸烟对孩子造成的不良影响大,所以答案为A。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/4141588.html
相关试题推荐
Hesaidhe______suchanexcitingwatchbefore.A、didn’tseeB、hadn’tseenC、wou
Americandoctorssaythatmotherswhosmokebeforetheirbabiesarebornmay
Americandoctorssaythatmotherswhosmokebeforetheirbabiesarebornmay
Americandoctorssaythatmotherswhosmokebeforetheirbabiesarebornmay
Didthemansmokebefore?[originaltext]W:Thedoctortoldmenottosmokeanymo
Ican’tleave______six.A、whenB、fromC、beforeC本题意思是:六点以前,我不能离开。before是介词,表示“在
Drink______water,thenyou’llbebetterbeforelong.A、manyB、littleC、plentyo
Wheredidyourbrotherlivebeforehe______toBeijing?A、comesB、willcomeC、ca
MaryisanAmericanschoolgirl.SheisnowinBeijingwithherparents.Mary
MaryisanAmericanschoolgirl.SheisnowinBeijingwithherparents.Mary
随机试题
[originaltext]M:MayIknowwhythegoodswedeliveredlastweekwererejected?
Itwouldbeinterestingtodiscoverhowmanyyoungpeoplegotouniversityw
“低碳”的概念是( )。A.减少对煤炭的使用,减少二氧化碳的浓度 B.降低室
学生不是空着脑袋走进教室,教学不能无视学生的经验,而要将其作为新知识的生长点。这
下列各项中,不符合内部牵制的要求的是()。A、出纳人员管票据 B、出纳人员
《中国药典》规定,不含或少含挥发性成分中药水分测定采用A.烘干法 B.甲苯法
(2016年真题)根据生理效应,肾上腺素受体分为α受体和β受体,α受体分为α1、
某企业拟进行一项存在一定风险的投资,有甲、乙两个方案可供选择:已知甲方案收益的期
(2021年真题)商业汇票贴现的期限从其贴现之日起至汇票到期日止。()
施工现场防火规范要求,电气设备着火时,必须首先()。A.切断电源 B.灭火施
最新回复
(
0
)