首页
登录
职称英语
This is Tim’s bedroom. It’s new and nice. A bed and a chair are in it. A des
This is Tim’s bedroom. It’s new and nice. A bed and a chair are in it. A des
游客
2025-06-30
10
管理
问题
This is Tim’s bedroom. It’s new and nice. A bed and a chair are in it. A desk is on the floor. You can see some flowers on the desk. They are red and yellow. A bookshelf is behind the bed, and there are some English hooks on the bookshelf. A picture is on the wall. There are three people in the picture. The man and the woman are Tim’s father and mother. Guess who is the little boy in the middle? It’s Tim. He is now a tall and handsome young man. [br] What’s on the desk?
选项
A、Some books.
B、Some white flowers.
C、Some red and yellow flowers.
答案
C
解析
由第二行“...some flowers on the desk.They are red and yellow.”可知:放在桌子上的是红花和黄花。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/4140796.html
相关试题推荐
ThisisTim’sbedroom.It’snewandnice.Abedandachairareinit.Ades
ThisisTim’sbedroom.It’snewandnice.Abedandachairareinit.Ades
ThisisTim’sbedroom.It’snewandnice.Abedandachairareinit.Ades
ThisisTim’sbedroom.It’snewandnice.Abedandachairareinit.Ades
ThisisTim’sbedroom.It’snewandnice.Abedandachairareinit.Ades
随机试题
______,hefailedtopasstheexam.A、AshewascleverB、AswashecleverC、Cleve
PresidentHoover’sPoliticsDuringtheGreatDepressionAtfirst
ClimateChangeClimatechangeiswi
Themajorcauseof"forgetting"isfailuretolearnthematerial【B1】______in
下列属于超过一定规模危险性较大的分部分项工程的是()。A.开挖深度超过3m的土
女孩,2岁半,走路呈鸭步,双下肢等长,Allis阴性,Ortolani试验阳性,
患者,男,40岁,因急性阑尾炎入院,入院后腹痛曾有短暂的缓解,以后又呈持续性加剧
下列有关期货业协会的说法,正确的有()。A.期货业协会的章程由会员大会制定
香连化滞丸的功能为A.清热利湿,行血化滞 B.清热化湿,行气止痛 C.温阳化
某施工企业在混凝土搅拌场所私设排污口,将废水直接排入水沟,致使村里的十几亩水稻受
最新回复
(
0
)