首页
登录
职称英语
Coin collection is one of the oldest known hobbies. In the past it was often
Coin collection is one of the oldest known hobbies. In the past it was often
游客
2025-06-29
6
管理
问题
Coin collection is one of the oldest known hobbies. In the past it was often enjoyed by kings and scholars. It is also a pleasant way of saving.
The designs (图案) on coins tell many stories. The coins of a country often are a record of its history and geography (地理) . Some old coins tell us all we know about a country or a period of history. Coins tell us about the art, dress and hairstyles (发型) of people who lived long ago.
To get the most enjoyment from your hobby of coin collecting, read as much as you can on the subject. Try to form a group of collector friends. If you have an old or foreign coin, find out where and when it was made, its name and value, and what you could have bought with it when it was in use.
Never clean a coin unless it is caked with dirt. Clean away the dirt with soap and warm water. Do not use anything hard. This will damage both the looks and value of the coin. [br] You can get the most enjoyment from your collection of coins if you get a lot of money by selling them.
选项
A、Right.
B、Wrong.
C、Doesn’t say.
答案
B
解析
句意:如果把钱币卖掉,你能赚很多钱,你就能从收集钱币中获得极大快乐。是非题。原文说,“要想从钱币收集中获得最大的乐趣,你就得尽可能地多读相关的书籍。”此句与原文不符。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/4140067.html
相关试题推荐
Itissomethingyoucanwritewith.[br]Thecoldestseasoninayear.B原文“一年最冷的季
Itissomethingyoucanwritewith.[br]Thecoldestseasoninayear.B原文“一年最冷的季
Itisaseasonwhenleavesfall.[br]Itisthecoldestseasonofayear.C关键词是co
Summeris______seasonoftheyear.A、hotterB、thecoldestC、thehottestC本题考查最高
Mybrotherissixyears______thanI.A、oldB、olderC、oldestB本题考查的是形容词比较级的用法。old的
Coincollectionisoneoftheoldestknownhobbies.Inthepastitwasoften
Coincollectionisoneoftheoldestknownhobbies.Inthepastitwasoften
Coincollectionisoneoftheoldestknownhobbies.Inthepastitwasoften
Coincollectionisoneoftheoldestknownhobbies.Inthepastitwasoften
Summeris’"______seasonoftheyear.A、hotterB、thecoldestC、thehottestC本题考查最
随机试题
[originaltext]Howmanypencilsareinthedrawer?(A)It’sinthebottomdrawe
Thewordtelevise,whichcomesfromtelevision,iscreatedthrough______.A、blend
Amanis48yearsold.Heaskstheothermanhowoldheis.Theothermananswer
过重依赖旅游业有可能影响国家经济的稳定。就入境旅游业而言,这主要是因为( )。
下列选项中属于工程概算的作用有()。A.控制施工图设计和施工图预算的依据
关于配变电所设计要求中,下列哪一项是错误的?( )A.低压配电装置室的耐火等级
某企业具有出口经营权,属于增值税一般纳税人,2019年2月将2017年购进的自己
虚烦不眠,心悸盗汗,头目眩晕,咽干口燥,舌红,脉细弦,治宜选用A.朱砂安神丸B.
唇亡:齿寒A.安居:乐业 B.纲举:目张 C.开卷:有益 D.惩前:毖后
根据测评对象的隶属程度分别赋值的素质测评量化形式是( )。A.等距量化 B.
最新回复
(
0
)