首页
登录
职称英语
No one wants to be caught in the rain without an umbrella. Umbrellas come in
No one wants to be caught in the rain without an umbrella. Umbrellas come in
游客
2025-06-29
31
管理
问题
No one wants to be caught in the rain without an umbrella. Umbrellas come in different shapes and sizes. Many of them can be put into bags in case of a sudden rain. Just about everyone owns an umbrella, but not many of us give them a second thought. People don’t know exactly where the first umbrella came into being. Some say Egypt
(埃及) while others say China. What is for sure is that they’ve been around a very long time. They weren’t used to protect people from the rain, however. They were used to keep people from the sun.
Women were the first people to carry umbrellas. In 1750, an Englishman decided to carry an umbrella everywhere he went, and he became the center of people’s talk. Not caring about the laughs of those around him, he carried his umbrella for 30 years. Then, it became OK for men to carry umbrellas.
Because they were firstly made of wood, umbrellas were not only expensive, but also difficult to use. In 1852, Samuel Fox made some changes. Since then, they’ve developed. We now have umbrellas for the rain and sun. We use them almost everywhere. [br] Why were early umbrellas difficult to use?
选项
A、Because they were very big.
B、Because they were very small.
C、Because they were made of wood.
答案
C
解析
句意:为什么较早时期的伞不方便使用?从文章的第三段“Because they were firstly made of wood,umbrellas were not only expensive,but also difficult to use.”“由于早期的伞是木制的,不仅价格昂贵,而且使 用起来也不方便。”得知,早时的伞因为是用木头制作的,所以使用起来 不方便。故选项C正确。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/4139924.html
相关试题推荐
SafetyRulesforBike-Riding.1.Neverrideoutintoastreetwithouts
SafetyRulesforBike-Riding.1.Neverrideoutintoastreetwithouts
SafetyRulesforBike-Riding.1.Neverrideoutintoastreetwithouts
Noonewantstobecaughtintherainwithoutanumbrella.Umbrellascomein
Theywentintothecinemawithout______toshowthetickets.A、askingB、beingaske
A、Right.B、Wrong.C、Doesn’tsay.B第二段有这样一个句子:Everybeedoesajobwithoutbeing
It’sclearthatfishcannotlive______water.A、withB、withoutC、underB常识告诉我们“鱼
Thepoliceinthebigcitywerelookingforathief.Atlasttheycaughthim
Thepoliceinthebigcitywerelookingforathief.Atlasttheycaughthim
Thepoliceinthebigcitywerelookingforathief.Atlasttheycaughthim
随机试题
Ofallthesymbols,______,whichareconsideredtorepresentfertilityandnewl
PerhapsthemostheatedargumentacrosstheUnitedStatestodayisthedeath
Geographyisthestudyoftherelationshipbetweenpeopleandtheland.Geog
下列不属于《旅游投诉处理办法》确定的,标准旅游投诉管辖地是:()。A.旅游合同
正常生长的绿藻,照光培养一段时间后,用黑布迅速将培养瓶罩上,此后绿藻细胞的叶绿体
在生产阶段,信贷人员调查的重点不包括()。A.技术水平 B.设备状况
若多元线性回归模型存在自相关问题,这可能产生的不利影响包括()。A.模型参
A.紫雪丹 B.雷公藤片 C.祛风舒筋丸 D.喉症丸 E.九分散可用静脉
甲氧氯普胺口崩片矫味剂是A.甘露醇 B.交联聚维酮 C.微晶纤维素 D.阿
患者,女,58岁。右耳垂下无痛性肿块逐渐缓慢长大7年。触诊肿块界线清楚、活动,约
最新回复
(
0
)