首页
登录
职称英语
It used to be that if you wanted to travel, you had to plan for a long bus o
It used to be that if you wanted to travel, you had to plan for a long bus o
游客
2025-06-25
49
管理
问题
It used to be that if you wanted to travel, you had to plan for a long bus or train ride. But the car changed all that. Though at first it was thought of as too expensive, the car quickly became a necessary thing in America. Between 1908 and 1926, Ford Motor Company sold more than 15 million cars.
Almost from the beginning, people liked to use their cars to go on holiday. With so many people taking to the road, the U. S. had to build more and better roads to support(维持) all that traffic (交通). As an easy way to see the country, traveling by car brought about the development of roadside restaurants. People also needed information on interesting places to visit and how to get there, so road maps and travel guides(指南) were developed.
Having a car meant families could go to places far from where they lived. If you lived in a warm place, you could go to the mountains to see snow; if you lived in a cold place, you could drive to the seaside for fun in the sun. Cars made it possible to do what was not easy for most people before. [br] Why were road maps and travel guides developed?
选项
A、They were interesting to read.
B、Cars brought about traffic problems.
C、People needed information on traveling.
答案
C
解析
句意:公路路线图和旅行指南为什么发展起来?细节题。从文章第二段最后一句“People also needed information on interesting places to visit and how to get there,so road maps and travel guides were developed.”可以看出,是因为人们需要旅游景点和路线的相关信息,故选项C符合题意。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/4133436.html
相关试题推荐
Mymotheraskedmewhat.______formybirthday.A、doIwantB、IwantedC、IwantB
Iwantedtoknowwhenthey______cometoseeme.A、willB、wouldC、shouldB本题考查动词时态
IdecidedtobuythebooksthatIwantedwhenitwas5o’clock.I______decidew
Itusedtobethatifyouwantedtotravel,youhadtoplanforalongbuso
Itusedtobethatifyouwantedtotravel,youhadtoplanforalongbuso
Itusedtobethatifyouwantedtotravel,youhadtoplanforalongbuso
Everyone,oldoryoung,likestravel.Peopletravelnotonlytoseethingsbu
Everyone,oldoryoung,likestravel.Peopletravelnotonlytoseethingsbu
Everyone,oldoryoung,likestravel.Peopletravelnotonlytoseethingsbu
Itusedtobethatifyouwantedtotravel,youhadtoplanforalongbuso
随机试题
【21】[br]【25】[originaltext]TUTOR:Hello.JonathanBriggs,isn’tit?JB:Yes,t
[originaltext]M:Forpoliticalheavyweightit’sbeenadelicatebalancingact,
Bythetimeyougetback,I______allthework.A、wouldfinishB、willhavefinishe
[audioFiles]audio_eufm_j61_001(20082)[/audioFiles]A、Shewillseeherfriends.B
BackinthecarefreedaysoftheNoughtiesboom,Britain’syoungstersweres
Cashisunlikelytogoawaysoon.Coinsandpaper【C1】________remainthemost
A.药品通用名称、规格、贮藏、生产日期、产品批号、有效期、批准文号、生产企业B.
直接参与胆固醇生物合成的物质是A.ADP B.FAD C.UTP D.NA
下列关于控制测试中考虑期中获取的审计证据的说法中,错误的是( )。A.控制环境越
(2013年)对于渗透系数大、地下水丰富的软土地基,人工降低地下水位宜采用(
最新回复
(
0
)