首页
登录
职称英语
[originaltext] We will live in a society when cash no longer exists. Instead
[originaltext] We will live in a society when cash no longer exists. Instead
游客
2025-06-20
28
管理
问题
We will live in a society when cash no longer exists. Instead, "cash" would be electronic, as in bank-card systems. Notes and coins would be abandoned. Its benefits would be profound and fundamental. Theft of cash would become impossible. Bank robberies and cash-register robberies would cease to occur. Urban streets would become safe. Retail shops in once dangerous areas could operate in safety. Neighborhoods would improve.
National electronic-money system would operate as a debit-card system. Each individual’s money would be held in his money-system account. A transaction would affect an instant transfer of money from his account to that of another account holder. Only cash would be supplanted by electronic money. Credit card and automatic-teller-machine system would not necessarily change, although you could no longer obtain cash at ATMs.
27. In future, what kind of form will the money be?
28.According to the passage, why would the neighborhoods improve?
29.What make(s) it possible to divorce money from evil?
30.According to the passage, which of the following statements is false?
选项
A、cash
B、notes and coins
C、recorded electronic funds-transfer system
D、paper gold
答案
C
解析
录音原文提到We will live in a society…would be electronic,as in bank-card systems.
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/4126241.html
相关试题推荐
[originaltext]Whenthewords"withoutrecourse"orwordswithsimilarmeani
[originaltext]Adebitcardisaplasticcardenablingthecardholdertopur
[originaltext]Adebitcardisaplasticcardenablingthecardholdertopur
[originaltext]TherearetwomaintypesofbankaccountintheUK:currency
[originaltext]M:I’mbusypreparingfinancialstatementsbecausemybossrequir
[originaltext]M:I’mbusypreparingfinancialstatementsbecausemybossrequir
[originaltext]M:I’mbusypreparingfinancialstatementsbecausemybossrequir
[originaltext]M:I’mbusypreparingfinancialstatementsbecausemybossrequir
[originaltext]M:I’mbusypreparingfinancialstatementsbecausemybossrequir
[originaltext]M:Whatarethreetypesofbankdepositsexactly?W:Theyaresig
随机试题
Thegovernmentistobanpaymentstowitnessesbynewspapersseekingtobuy
OnDec.28,a2-year-oldgraywolfcrossedthestatelinefromOregon,beco
Theage-oldriddleofwhymanywomenoutlivemenhasbeensolved.It’stheir
Billdoesn’t()whatpeoplesayabouthim.A、concernB、matterC、careD、disturbC词义
[originaltext]InBritainthebiggestnumberofworkingforeignerscomesfromth
Volumeshavebeenwrittenabouttechnology’sabilitytoconnectpeople.But
贫血脾胃虚弱证治宜选用A.香砂六君子汤合当归补血汤 B.归脾汤 C.八珍汤合
下列对Internet叙述正确的是: A.Internet就是WWW
糖尿病酮症酸中毒时脑水肿的原因可能为 A.脑缺氧B.补碱不当C.血糖下降过
全球基金业发展的趋势和特点是()。 A.美国占据主导地位,其他国家和地区发展
最新回复
(
0
)