首页
登录
职称英语
New securities by companies are usually brought to market after advice and a
New securities by companies are usually brought to market after advice and a
游客
2025-06-19
32
管理
问题
New securities by companies are usually brought to market after advice and a commitment to underwrite by an investment banking firm. Underwriting simply means that the investment banker promises to buy the securities. The investment bank helps design the security and the investment banker buys it from the issuer with the intent of selling it to investors as quickly as possible. Usually, the issue is not subscribed to in its entirety by the original investment banker but is syndicated among other institutions as well. Through the syndication process, the original investment banker invites others to subscribe to a part of the issue, receiving a predetermined portion of the fees in return. The original investment banker becomes known as the lead manager of the deal. ff there is more than one lead, the group is referred to as co-lead managers. The firm that deals directly with the company will be responsible for any syndication formation and also for final payment on behalf of the syndicate. It is referred to as the book runner for the issue.
New issues of common stock come into two varieties-primary distributions and secondary distributions. Primaries are sales of stock that have never been issued before. There are two types of primary distributions-initial public offerings (IPOs) and additional floats of companies’ stock that will dilute each shareholder’s existing holding. Of the two, the latter are more common in the new issues market for equities since they involve offerings of shares of larger, more mature companies seeking additional equity capital. Secondary distributions are sales of stock that previously existed in some form or other but are too large to be accommodated on the stock exchanges. Procedures for secondaries often follow those for primaries although the offering period is much shorter and may involve a matter of hours rather than days.
The actual marketing for these issues is done by investment bankers directly to the public. On rare occasions, companies have attempted to sell their shares or bonds directly to the public, avoiding investment banking fees. Unless the company is very well known, such attempts are less than successful. The behavior of investment bankers is key to the reception of new issues and directly affects the cost of capital for a company. As a result, the choice of an investment banker is crucial for a company, and the wrong choice could affect its costs over the near tenrm. This is true for bonds as well as for common stocks. [br] None of the following statements is true except ______.
选项
A、initial public offerings will dilute each shareholder’s existing holding
B、additional floats of companies stock will dilute each shareholder’s existing holding
C、compared with additional floats, initial public offerings are more common in the new issues market for equities
D、initial public offerings usually involve offerings of shares of larger, more mature companies seeking additional equity capital
答案
B
解析
文章第二段提到初次发行分两类,initial public offerings(首期公开发行)和增发公司股票,增发新股会“稀释”每一个股东现有的持股量,而这种在新发股票市场上更为普遍,因为它们涉及的是成熟的大公司为增加股本金而发行的股票。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/4125936.html
相关试题推荐
Liabilitiesareusuallyclassifiedaseithercurrentornoncurrentliabiliti
Liabilitiesareusuallyclassifiedaseithercurrentornoncurrentliabiliti
Liabilitiesareusuallyclassifiedaseithercurrentornoncurrentliabiliti
Liabilitiesthatwillbeduewithinashorttime(usuallyoneyearorless)and
Themoneymarketisadealermarketwhere,overthetelephoneorthroughelectro
[originaltext]Theownersoflimitedcompaniesarepeoplewhohaveboughtshares
[originaltext]Theownersoflimitedcompaniesarepeoplewhohaveboughtshares
Bondmarketprovidesfinancingthroughtheissuanceofbonds,andenablesthesu
Whereasthemoneymarketsprovideveryshort-termloans,thecapitalmarket
Whereasthemoneymarketsprovideveryshort-termloans,thecapitalmarket
随机试题
Youshouldspendabout20minutesonQuestions14-26whicharebasedonReading
SevenStepstoaMoreFulfillingJobA)Manypeopletodayfindthemselves
Youngboysandgirlsstoodon_______sidesofthestreettowelcomethepresident
【B1】[br]【B19】A、afterB、aboutC、onD、inB本题考查固定搭配。worry后面应该加about,因此,B项是正确答案。
认证机构有着严格的层次结构,按照SET协议的要求,根CA离线并被严格保护,只有在
A.赖氨酸 B.蛋氨酸 C.短链脂肪酸 D.胆固醇 E.二十二碳六烯酸在
A.窦房结 B.心房结 C.房室交界 D.浦肯野纤维 E.心室肌传导速度
公司发生亏损的时候,投资该公司股票的投资者可能面对的风险有( )。A:投资者将
边际产量递减规律发生作用的前提条件是()。A.投入的生产要素价格不变 B.各种
对以下()行为经税务机关责令限期改正而仍未改正者不得领购使用专票。A.不能
最新回复
(
0
)