首页
登录
职称英语
October 3
October 3
游客
2025-06-18
45
管理
问题
October 3rd, 2009
Dear Sir,
In your editorial on August 31st, there seems to be some confused thinking in attempting to establish a direct relationship between the desire of the OAA airlines to negotiate more equitable agreements with the United States for air-traffic rights and the cost of air travel for the public.
It is simply untrue that the Asian carriers are not looking for increased access to the U.S. market, including its domestic market; they are, as part of balanced agreements that provide equality of opportunity. So long as the U.S. takes the inequitable arrangements enshrined in current agreements as a starting point for negotiation, however, there is no chance that U. S. carriers will be granted more regional rights which further unbalance the economic opportunities available to each side. Most importantly from the consumer’s viewpoint, it has yet to be demonstrated that in those regional sectors where U. S. carriers currently operate—such as Hong Kong and Tokyo—they have added anything in terms of price, quality of service, innovation or seat availability in peak seasons.
Turning to cost, I am not sure to which Merrill Larrych study you are referring, but it would be simplistic to compare seat-mile costs of narrow-body operation over U. S. domestic sectors with wide-body operation over international sectors; comparative studies of seat-mile costs are valid only if they compare similar aircraft operating over identical sectors. On this basis, International Civil Aviation Organization figures show that Asian carriers are highly competitive. Of course, given its operating environment Japan Air Lines will have high seat-mile costs, while a carrier based in Southeast Asia, such as Singapore Airlines, will have relatively low costs. But it is a fallacy to assume this means "higher ticket prices or higher taxes" for the "hapless Asian air traveller" if he travels on JAL.
The Japanese carriers have to compete in the Asian market place with others, and costs cannot simply be passed on to the consumer or taxpayer. The people who really pay the price or reap the reward of differing cost levels are the share holders.
RICHARD. T. STIRLAND
Director General
Orient Airlines Association [br] Who is the payer of the different levels costs indeed according to the author?
选项
A、The consumer
B、The International Civil Aviation Organization
C、The taxpayer
D、The share holders
答案
D
解析
信中最后一句提到:“The people who really pay the price or reap the reward of differing cost levels are the share holders”,可知正确项是(D)。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/4124402.html
相关试题推荐
October3
October3
To:From:KeithWilsonDate:Thursday,October23Subject:Mr.CharlieMcGrege
To:From:KeithWilsonDate:Thursday,October23Subject:Mr.CharlieMcGrege
To:JuliaDavisFrom:SabrinaTanDate:October22Subject:Yourdeliverys
To:JuliaDavisFrom:SabrinaTanDate:October22Subject:Yourdeliverys
October26,2009Dr.KathleenWu,DirectorKathleenManagementConsultantsInc.
October26,2009Dr.KathleenWu,DirectorKathleenManagementConsultantsInc.
October26,2009Dr.KathleenWu,DirectorKathleenManagementConsultantsInc.
To:AlldepartmentmanagersFrom:MollyStuartDate:16October2009Subject:In
随机试题
TheCloningTechnologyI.Thedifferencebetweena【T1】______colonyand【T1】___
[originaltext]TheLibraryofCongress,thelargestlibraryintheUnitedSt
Whenwasthelasttimeyousawafrog?Chancesare,ifyouliveinacity,y
下列有关控制用控制图的说法,正确的有()。 A.当过程达到了所确定的状态后,
教师围绕某一教育现象,采用问卷、谈话、座谈等多种形式收集资料,并对所获得的资料进
在教育研究的定量分析中,完全正相关的相关系数是A.0.01 B.0.05
下列有关公示催告程序的说法中正确的是:() A.人民法院在收到公示催告的申请
共用题干 从2001年7月1日至2002年1月1日该类住宅楼市场价格每月递增1
某生物制药企业,2018年度实发工资5000万元,工会经费发生额为110万元,福
现场调查的实施步骤
最新回复
(
0
)