首页
登录
职称英语
To: Jenny Wong Greetingsl According to our records, it’s time for your annua
To: Jenny Wong Greetingsl According to our records, it’s time for your annua
游客
2025-06-16
28
管理
问题
To: Jenny Wong
Greetingsl According to our records, it’s time for your annual vision checkup. Yearly checkups are recommended to ensure that your glasses prescription has not changed. Wearing glasses with an improper prescription can lead to headaches, eye strain, and further vision loss. As you know, Thompson Vision Care operates three clinics around the city. Please call us to set up an appointment for the time and place mosi convenient to your schedule. We look forward to your visit.
- The Thompson Vision Care team - [br] What is indicated about Thompson Vision Care?
选项
A、It has more than one location.
B、It specializes in treating eye strain.
C、It offers annual checkups for free.
D、It is a new clinic in the city.
答案
A
解析
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/4121013.html
相关试题推荐
To:JennyWongGreetingslAccordingtoourrecords,it’stimeforyourannua
BestCitiesForTechWorkersAccordingtoDataQuest’slatest
Accordingtoareport,globaloildemandis_____tobehigherin2007and2008th
DearMr.Knight,ThankyouforjoiningQuestHealthInsurance.Accordingto
DearMr.Knight,ThankyouforjoiningQuestHealthInsurance.Accordingto
DearMr.Bloggs,Ourrecordsshowthatyouhaveanoutstandingbalancedatingb
DearMr.Bloggs,Ourrecordsshowthatyouhaveanoutstandingbalancedatingb
DearMr.Bloggs,Ourrecordsshowthatyouhaveanoutstandingbalancedatingb
RBStoSellTVAssetsAccordingtoseveralsources,NewYor
RBStoSellTVAssetsAccordingtoseveralsources,NewYor
随机试题
Whatarethetwospeakersdoing?[br][originaltext]W:Firstofall,Iwouldli
B&ZFromtheDeskofMileMo
Next,let’stalkaboutearthquakesonourPlanet.Somecountrieshavelarge
OnSept.11,thenation’saviationsystemquicklyandsafelylandedalmost4
老龄化社会(anagingsociety)是指老年人口占总人口达到或超过一定的比例的人口结构模型。按照联合国的传统标准是一个地区60岁以上的老人达到
男性,40岁。多饮、多尿、食欲减退伴体重下降4个月。体检:身高171cm,体重6
甲企业是一家2016年设立的重点大型(国务院确定)国有独资公司,该公司在设立董事
下面谱例的曲作者是() A.黄自 B.赵元任 C.沈心工
易伤人血分,可会聚于局部,腐蚀血肉,发为痈肿疮疡的邪气是A.风 B.湿
关于债券的流动性,下面判断错误的是()。A.债券的流动性好于股票 B.国债
最新回复
(
0
)