首页
登录
职称英语
£50m Print Works to Open The city of Reading this week
£50m Print Works to Open The city of Reading this week
游客
2025-06-16
28
管理
问题
£50m Print Works to Open
The city of Reading this week landed one of the biggest and most significant investments in the city in years—a £50m print works that promises 1,000 jobs. The Scorpia Group, one of Europe’s largest independent printing companies, has chosen a site on Compton Way for its new plant. This was the former Hartland Steelworks location.
Local leaders are delighted at the prospect of hundreds of highly skilled jobs and training opportunities being created in the Reading area. Robert Andrews, chief executive of the Reading City Investment Initiatives said, "The scale and nature of this project will give a huge boost to the local economy."
The printing plant will offer top-quality and fast color production of magazines, catalogs, and other publications. The Compton Way site is owned by Scorpia’s development partner, which was asked to draw up plans for the site. The company has chosen the Compton Way site on the basis of its location, the financial grants that are available from the central government, and the local labor market.
The chief executive of Scorpia said, "The location of our new plant, with access to the road network and rail freight links, and the reputation of the workforce in the region had a big impact on our decision-making process. In addition, the attitude and cooperation of local authorities in Reading is a positive example to the rest of the country of how to attract new investments." [br] Why does the head of Scorpia praise Reading’s local government?
选项
A、It has established strong ties with Europe.
B、It cooperates with the local news reporters.
C、It has encouraged development in the city.
D、It offers financial aid to residents.
答案
C
解析
the head of Scorpia与文中的the chief executive of Scorpia对应。文章最后一句话提到了“Reading市地方政府的合作态度为国内其他想要吸引投资的地区树立了积极的典范”,由此可知,本题应选(C)。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/4120924.html
相关试题推荐
£50mPrintWorkstoOpenThecityofReadingthisweek
£50mPrintWorkstoOpenThecityofReadingthisweek
£50mPrintWorkstoOpenThecityofReadingthisweek
Governmentregulationsstatethatnoonecanbe______totheclosedreadingroom
AuthorMarshaLopezwillbereadingpassagesfromhernewhomedecoratingbookG
Whatisthemaintopicofthediscussion?[br][originaltext]MIwasreadingth
Whatisthemaintopicofthediscussion?[br][originaltext]MIwasreadingth
Whatisthemaintopicofthediscussion?[originaltext]MIwasreadingthisnew
随机试题
A--accountnumberB--wageratepaidC--billofexchangeD--creditriskE--realn
50milessouthwestofthecountry______thefamousbeautifulmountain.A、layingB、
WhenmenreturnedfromWorldWarIIandthepostwar"babyboom"began,Americans
[originaltext]W:Howoftendothebusesrun?M:Everyhalfhouronweekdays,bu
Modernscientistsdividetheprocessofdyingintotwostages-clinicalorte
某日,数据机房管理员记录了三项与IT系统安全相关的工作日志,内容分别是: 1.
IP地址202.117.17.254/22是什么地址?()A.网络地址
徒手抗阻训练时所给予的阻力主要包括A.治疗师徒手,患者本人的健侧肢体 B.弹性
Thechangeinthatvillagewasmiraculou
选矿厂振动筛是利用多孔工作面的振动将松散物料按颗粒大小分为多种粒级的分级设备。要
最新回复
(
0
)