首页
登录
职称英语
[img]2015m1x/ct_etoeicrm_etoeicryd_0302_201412[/img]re: the estate of Michael G
[img]2015m1x/ct_etoeicrm_etoeicryd_0302_201412[/img]re: the estate of Michael G
游客
2025-06-15
33
管理
问题
re: the estate of Michael Gordon, formerly of 7 Golden Circus, Victoria, British Columbia, deceased on the 19th of November, 2010.
Notice is hereby given that any further creditors and other claimants against the said estate should contact the offices of Sankin and Sankin, Solicitors, Suite 9, 432 Wilberforce Road, Victoria, V8W 3R3, the executors of the will of Michael Gordon, no later than December 22, 2010. After that date, we, the executors, will distribute the estate among the parties entitled to it, taking into consideration only claims received by the due date. [br] According to the notice, what is going to occur after December 22?
选项
A、A funeral will be held in honor of Mr. Gordon.
B、Creditors will get a chance to submit their claims to the debtor.
C、Michael’s estate will be distributed among those who made a claim.
D、The appointment of the executor of the will is going to take place.
答案
C
解析
根据文章的最后一句,答案应为(C)。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/4119591.html
相关试题推荐
[img]2015m1x/ct_etoeicrm_etoeicryd_0302_201412[/img]re:theestateofMichaelG
[img]2015m1x/ct_etoeicrm_etoeicryd_0291_201412[/img]B.B.Q.Ribs
[img]2015m1x/ct_etoeicrm_etoeicryd_0291_201412[/img]B.B.Q.Ribs
[img]2015m1x/ct_etoeicrm_etoeicryd_0525_201412[/img]OrderyourfreeKitchenFix
[img]2015m1x/ct_etoeicrm_etoeicryd_0525_201412[/img]OrderyourfreeKitchenFix
[img]2015m1x/ct_etoeicrm_etoeicryd_1153_201412[/img]Write-upofPresentations1
[img]2015m1x/ct_etoeicrm_etoeicryd_1153_201412[/img]Write-upofPresentations1
[img]2015m1x/ct_etoeicrm_etoeicryd_1153_201412[/img]Write-upofPresentations1
[img]2015m1x/ct_etoeicrm_etoeicryd_1153_201412[/img]Write-upofPresentations1
[img]2015m1x/ct_etoeicrm_etoeicryd_0691_201412[/img]ANNOUNCEMENTWewouldlike
随机试题
Icryeasily.IonceburstintotearswhenthecurtaincamedownontheKirov
Concernsafewyearsagothatstudentswouldbeforcedtousestimulantsin
PassageFour[br]AccordingtoParagraphSix,whatbenefitcanthistechnologyb
Thewebisstillinitsinfancy,sopeopleareuninterestedinit.[br]______is
下列关于石方开挖工程的说法错误的是( )。A.超挖量和施工附加量所发生的费用,
患儿女,1岁,多汗,睡眠不安。查体:可见枕秃、方颅和肋缘外翻。X线检查长骨钙化带
下列除哪项外,均可引起肝细胞性黄疸A.病毒性肝炎 B.中毒性肝炎 C.肝癌
“用寒远寒,用热远热”,属于A.因病制宜 B.因地制宜 C.因人制宜 D.
北方寒冷地区,采用充气传动管启动的水喷雾灭火系统,传动管的最低点应安装()。A
(2014年真题)关于完全垄断企业的需求曲线的说法,正确的是()。A.完全
最新回复
(
0
)