首页
登录
职称英语
[img]2017m4s/ct_etoeicrm_etoeicryd_0191_201704[/img]Mangrove ResortSpecial Pac
[img]2017m4s/ct_etoeicrm_etoeicryd_0191_201704[/img]Mangrove ResortSpecial Pac
游客
2025-06-13
40
管理
问题
Mangrove Resort
Special Packages
Bask in clear beach waters at Mangrove Resort and enjoy five-star treatment in our luxurious rooms, restaurants, and sports facilities! Everyone can find something to take part in with Mangrove’s variety of tours, diving excursions, and recreational activities. Mangrove Resort is the perfect place for a vacation with your friends and families. And as a special promotion, from July 20 to August 20, we will offer vacation packages at 15 percent off peak rates. Take advantage of this chance for incredible savings and enjoy the beach with your loved ones.
Day Tour Package
Adult: $40 Children: $30
Includes:
-Buffet lunch
-Airport transfers by land and sea
-Speed boat trips to snorkeling sites
-Use of water sports equipment, including kayaks and full snorkeling gear
-Use of resort facilities, basketball courts, beach volleyball courts, and music room
Overnight Package
Bay Cottages and Beach Villas
Single: $130 per person, per night Double: $110 per person, per night
Includes:
-Airport transfers by land and sea
-Speed boat trips to snorkeling sites
-Room-service breakfast, lunch, and dinner buffet
-Lunch on Alligator Island*
-A choice of an introductory scuba diving course* or free spa services
-Use of water sports equipment, including kayaks and full diving gear
-Use of resort facilities, basketball courts, beach volleyball courts, and music room
*Only available to guests staying more than two nights.
All packages include service charges and applicable government tax. [br] What is NOT included in the day tour travel package?
选项
A、Snorkeling equipment usage
B、Boat tours to nearby locations
C、Use of sports facilities
D、Beginner diving classes
答案
D
解析
本题应将选项中有关the day tour travel package的语句带回到原文中去查找并判断正误。根据Day Tour Package中的“Use of water sports equipment,including kayaks and full snorkeling gear”这句可知,可使用各类水上运动设施,包括浮潜装置,因此(A)与原文内容一致。根据“Speed boat trips to snorkeling sites”这句可知,Day Tour Package中还包括了乘坐快艇前往浮潜地点,因此(B)与原文内容一致。根据“Use of resort facilities,basketball courts,beach volleyball courts…”这句可知,Day Tour Package中还包括了使用篮球场、沙滩排球场,因此(C)也与原文内容一致。而根据Overnight Package中的“A choice of an introductory scuba diving course…”这一句可知,Overnight Package项目中包含了一个可选的初级潜水教学课程,而不是Day Tour Package项目,因此选(D)Beginner diving classes。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/4116177.html
相关试题推荐
[img]2017m4s/ct_etoeicrm_etoeicryd_0457_201704[/img]VolledigIncorporated:For
[img]2017m4s/ct_etoeicrm_etoeicryd_0457_201704[/img]VolledigIncorporated:For
[img]2017m4s/ct_etoeicrm_etoeicryd_0451_201704[/img]Completedpermitapplicatio
[img]2017m4s/ct_etoeicrm_etoeicryd_0451_201704[/img]Completedpermitapplicatio
[img]2017m4s/ct_etoeicrm_etoeicryd_0451_201704[/img]Completedpermitapplicatio
JonesGasCompany[img]2017m4s/ct_etoeicrm_etoeicryd_040
[img]2017m4s/ct_etoeicrm_etoeicryd_0211_201704[/img]To:customerservice@roberts
[img]2017m4s/ct_etoeicrm_etoeicryd_0211_201704[/img]To:customerservice@roberts
[img]2017m4s/ct_etoeicrm_etoeicryd_0211_201704[/img]To:customerservice@roberts
[img]2017m4s/ct_etoeicrm_etoeicryd_0191_201704[/img]MangroveResortSpecialPac
随机试题
LastyearatthistimeJessicaAndersonwasworkinginChicago,oneofthecol
Thelinkbetweenhealthandincomeseemsprettyuncontroversial.【C1】______al
Pollutionhasbecomeaseriousprobleminalmostallthebigcitiesofthew
Outofallthestudentswhoenrollinamassiveopenonlinecourse(MOOC),o
[originaltext]Ascientificteamisstudyingthethinkingabilityofeleven-
剔除资本结构影响的估值方法有()。 ①市盈率倍数法 ②企业价值/息税前利润
下列有关肾损伤的描述,错误的是A:尿常规可见多量红细胞 B:有活动性出血时,血
(2019年真题)社会工作者小王负责“校园综合干预计划”项目,通过“心理故事视频
有一名枕骨大孔疝病人,其诊断要点是A.昏迷、患侧瞳孔散大,对侧肢体偏瘫 B.四
男,42岁,双下肢挤压伤,神志尚清楚,表情淡漠,明显口渴,面色苍白,皮肤湿冷,脉
最新回复
(
0
)