首页
登录
职称英语
May 25Setsuko Uchiyama, Boksun Fashions Takaoka Road, NagoyaDear Ms. Uchiyama
May 25Setsuko Uchiyama, Boksun Fashions Takaoka Road, NagoyaDear Ms. Uchiyama
游客
2025-06-12
29
管理
问题
May 25
Setsuko Uchiyama, Boksun Fashions
Takaoka Road, Nagoya
Dear Ms. Uchiyama,
Fabric Warehouse is moving!
We are pleased to announce that we are opening a new store in June on Tenmacho Street in Atsuta Ward. We have expanded our silk, cotton, wool, linen, and polyester sections to provide you with a wider selection of materials for clothing and home decoration. In addition, we have set up design assistance counters where you may seek professional advice on choosing the appropriate materials for your projects. Apart from introducing the new service, we guarantee to give you greater shopping convenience with the store’s spacious underground car park and nearby food vendors. For directions to our new address, please see the map printed in the enclosed catalogue.
As a devoted client, you are invited to our grand opening on June 5. On that day, all designer textiles will be marked down by 15 percent. We will also hold a raffle where you will have the chance to win a Konoya 525 portable sewing machine.
Thank you for your patronage, and we will see you soon!
Kuneho Tanaka
General Manager, Fabric Warehouse [br] What will take place on June 5?
选项
A、New designs will be presented to the public.
B、Some fabrics will be sold at a reduced price.
C、The store will close for a holiday.
D、A new catalog will be launched.
答案
B
解析
本题是问6月5日将发生什么(What),因此应定位至原文中提及题目核心词June 5相关内容的部分。原文中提到“…you are invited to our grand opening on June 5。”,即6月5日店铺开业,后文中提到“On that day,all designer textiles will be marked down by 15 percent.”,即当日所有专门设计的衣料都会有15%的折扣。因此(B)Some fabrics will be sold at a reduced price.是正确答案。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/4115591.html
相关试题推荐
DonMagazineForthelatestsummerfashions,pickuptheMarchissueofDonMaga
May25SetsukoUchiyama,BoksunFashionsTakaokaRoad,NagoyaDearMs.Uchiyama
May25SetsukoUchiyama,BoksunFashionsTakaokaRoad,NagoyaDearMs.Uchiyama
May25SetsukoUchiyama,BoksunFashionsTakaokaRoad,NagoyaDearMs.Uchiyama
May25SetsukoUchiyama,BoksunFashionsTakaokaRoad,NagoyaDearMs.Uchiyama
BythetimePaolaContibecameheaddesignerforFioriFashions,she______more
May25SetsukoUchiyama,BoksunFashionsTakaokaRoad,NagoyaDearMs.Uchiyama
May25SetsukoUchiyama,BoksunFashionsTakaokaRoad,NagoyaDearMs.Uchiyama
May25SetsukoUchiyama,BoksunFashionsTakaokaRoad,NagoyaDearMs.Uchiyama
May25SetsukoUchiyama,BoksunFashionsTakaokaRoad,NagoyaDearMs.Uchiyama
随机试题
Whatmatters______notwinningbutparticipating.A、areB、tobeC、wasD、isD句子结构题。
Accordingtotheinterview,whichofthefollowingphenomenaCANNOTbecalledsy
Woman:Iamhavingtroublewithmyjob.Man:【D1】______Woman:Ihavebeenassign
【B1】[br]【B10】A、criticalB、ironicalC、empiricalD、cynicalA形容词辨义题[考频:19]。这里的The
通常将输入信噪比下降到某值后,继续下降,输出信噪比急剧恶化的现象称为门限效应。(
建筑市场的构成主要包括主体、客体和()。A.承包商 B.咨询服务机构 C.
在用桥梁实际承载能力可通过()方法进行评定。A:桥梁定期检查 B:荷载试验
A.皮肤表层及浅真皮层损伤 B.创口边缘整齐 C.创缘不整齐,裂口广,可伴有
常用的信贷授权形式分类不包括( )。A.按受权机构人数 B.按风险评级 C
A.化湿,解暑,止泻 B.化湿,解暑 C.化湿,解暑,止呕 D.化湿,解暑
最新回复
(
0
)