首页
登录
职称英语
Rundin-Summers
Rundin-Summers
游客
2025-06-12
36
管理
问题
Rundin-Summers
Business solutions for the modern world!
Chart your career and make your dreams a reality at Rundin-Summers!
If you have talent and want to become part of a team determined to succeed at the highest level, then we need you.
Work at Rundin-Summers and take advantage of the career opportunities we have in store for you. As a world leader in business solutions, Rundin-Summers provides exceptional human resource services for more than 500 companies internationally. Our numerous clients require us to employ people from various industries. That is why our company is actively seeking qualified people from the healthcare, personnel management, finance, and publishing fields.
In addition to ensuring our employees’ career growth, we offer competitive salary and compensation packages as well as travel opportunities.
Join our team now. To learn more about job openings at Rundin-Summers, please visit www.rundinsummers.com. [br] Why was the advertisement written?
选项
A、To introduce a service
B、To describe expansion plans
C、To promote a newly established company
D、To attract job applicants
答案
D
解析
本题是问广告的创作目的,是考查文章主旨的题目,需要在文章前半部分中寻找答案线索。根据“Chart your career and make your dreams a reality at Rundin-Summers!If you have talent and want to become part of a team determined to succeed at the highest level,then we need you.Work at Rundin-Summers and take advantage of the career opportunities we have in store for you.”,可知Rundin-Summers公司可以帮助顾客制定职业规划,使才能卓著、想要寻求更高层次发展的成员得以积累经验,并为求职者提供良好的就业岗位,因此选(D)To attract job applicants。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/4115473.html
相关试题推荐
Rundin-Summers
Rundin-Summers
Rundin-Summers
Rundin-SummersBusinesssolutionsforthemodernworld!Chartyourcareerandma
Rundin-SummersBusinesssolutionsforthemodernworld!Chartyourcareerandma
Rundin-SummersBusinesssolutionsforthemodernworld!Chartyourcareerandma
随机试题
[originaltext]QuestionNo.1IhearthatMitchellturneddownthatjob.Well,t
[originaltext]W:Goodmorning,thisisDr.Aliens’office.M:Goodmorning,I’d
Ideasabout"spoiling"childrenhavealwaysinvolvedconsiderationofwhata
Kuwaitisacountrywhichisquitesmall,butwhichisquiterich.Ithasa
图示管道为输水管道,若不考虑水头损失,且水箱的水位保持不变,正确的压强关系是:
若用衍射光栅准确测定一单色可见光的波长,在下列各种光栅常数的光栅中选择哪一种最好
用詹森指数、特雷诺指数、夏普指数评价组合的业绩不是建立在()基础之上。A:马柯威
(2020年真题)下列事件属于外部欺诈操作风险成因的有()A.客户提供虚假
境内单位或者个人违反规定从事境外期货交易的,其依法承担的法律责任是()。A.责令
某危险化学品生产经营单位有甲、乙、丙、丁、戊5个库房,分别存放有不同类别的危险化
最新回复
(
0
)