首页
登录
职称英语
A Niche for the Classic and Beautiful
A Niche for the Classic and Beautiful
游客
2025-06-12
34
管理
问题
A Niche for the Classic and Beautiful
By Hanna Crowell
PARIS, June 5 - After seeing the beautiful collection of home furnishings and decorative items at The Nostalgia Comer in Place d’Aligre, visitors agree that it is a necessary stop for anyone interested in antiques.
Established two years ago by Parisian antique collectors Jeremy Almary and Sandra Baude, the shop features European pieces dating back to the 17th century. What is fascinating about this shop is the effort it puts into displays. Items are arranged according to which part of the world they come from. Each vintage piece is also tagged with information about its composition, style, and the period in which it was made, thus allowing customers to appreciate the item even more.
"We would like people who visit our shop to be delighted by the beauty and artistic worth of our collection," Baude said. Because of this, The Nostalgia Corner has become not only a store, but also a must-see attraction for travelers to Paris.
With the business doing well, the proprietors plan to expand their collection by offering antique pieces from East Asian countries. "Within the next 10 years, we hope to provide our customers with a larger selection of antiques by including items from China and South Korea," Baude added. [br] Why was the article written?
选项
A、To introduce a new trend in interior decoration
B、To explain the history of antique collecting
C、To guide consumers in appraising items
D、To describe a successful business venture
答案
D
解析
本题考查文章的写作目的,需要把握全文进行作答。文中提到“Established two years ago by Parisian antique collectors Jeremy Almary and Sandra Baude,the shop features European pieces dating back to the 17th century.”,即这家由巴黎古董收藏家成立的店所收藏的一些欧洲画作的历史可以追溯到17世纪,后文中又说“The Nostalgia Corner has become not only a store,but also a must-see attraction…”,可知The Nostalgia Corner现在不仅是一家店铺,它已经成为一个游客必去的旅游景点,因此选(D)To describe a successful business venture。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/4115068.html
相关试题推荐
Thetouristswerevery______tolearnthatthePalmHotelwasasbeautifulinrea
ANichefortheClassicandBeautiful
ANichefortheClassicandBeautiful
Thetouristswerevery______tolearnthatthePalmHotelwasasbeautifulinrea
Hawaiiisbreathtakinglybeautiful,anditsweatherisveryexquisite.Therecen
Hawaiiisbreathtakinglybeautiful,anditsweatherisveryexquisite.Therecen
Whatisthemandoing?[originaltext]M:Iwasatthemallandsawthisbeautiful
[originaltext]WhenisMr.AdamscomingtoCanada?(A)It’sabeautifulcountry.
[originaltext]WhenisMr.AdamscomingtoCanada?(A)It’sabeautifulcountry.
[originaltext]WhenisMr.AdamscomingtoCanada?(A)It’sabeautifulcountry.
随机试题
Itneverrainsbutitpours.Justasbossesandboardshavefinallysortedo
WhenDonaldOlayerenrolledinnursingschoolnineyearsago,hisfathertoo
[originaltext]ClarkWarrenhasbeenamarriagecounselorfor35years--lo
属于生物制剂是:A.MTX B.IFN-γ C.戴芬 D.金诺芬
下列不属于法的特征的是()。A、法是由国家制定或认可的 B、法是由国家强制力
为了消除消费习惯或产品等因素的影响,通常在一定周期内对基期或权重进行调整。我国采
A.肠产毒性大肠埃希菌B.肠致病性大肠埃希菌C.肠侵袭性大肠埃希菌D.肠出血性大
固本咳喘片除益气固表外,又能A.燥湿化痰 B.化痰通便 C.健脾补肾 D.
(2015年真题)关于投标报价时综合单价的确定,下列做法中正确的是()。A
(2016年真题)从甲、乙两地采购某工程材料,采购量及有关费用如下表所示。该工程
最新回复
(
0
)