首页
登录
职称英语
School Aims to Meet Demand for Foreign Languages
School Aims to Meet Demand for Foreign Languages
游客
2025-06-12
33
管理
问题
School Aims to Meet Demand for Foreign Languages
by Vanna Tan
Proficiency in English and other foreign languages has become a major requirement for Chinese professionals with career aspirations. Given the increasing number of foreign companies operating in the country and fierce competition in the job market, people who speak many languages have a distinct advantage. This trend made linguist Kenny Mayer realize the need to establish a language school that would help citizens improve their performance.
"Since impressive language skills are essential in the corporate world, I decided to build a school for those who wish to enhance their abilities," Mayer said in an interview.
Mayer opened Fluency Masters Academy on Friday at the Collinsway Tower. All programs offered at the academy are tailored to students who are beginners and have never studied a foreign language. Among the courses currently available are English, Japanese, and French. Native speakers in each language will conduct lessons on weekday nights. Mayer says that the academy will allow professionals to learn a language without travelling abroad.
"If everything goes well during the year, I might consider offering Spanish and other European languages. But for now, the academy will continue to focus on its current three languages," Mayer said. [br] What is NOT indicated about Fluency Masters?
选项
A、It was founded by a language expert.
B、It offers classes on weekdays.
C、It employs native English speakers.
D、It is affiliated with a foreign company.
答案
D
解析
本题需要在文章中搜索题目核心词Fluency Masters的相关内容并与原文进行对照。文中提到“linguist Kenny Mayer”,即肯尼·迈尔是语言学家,之后又说“Mayer opened Fluency Masters Academy…”,即迈尔开设了Fluency Masters学院,故(A)与原文内容一致。根据“Native speakers…will conduct lessons on weekday nights.”可知,说母语的人士将在工作日的晚间授课,故(B)与原文内容一致。根据“Among the courses currently available are English…”可知,现在可以学习的课程为英语等,接着又说“Native speakers in each language will conduct lessons…”,即各语言课程都将由把这种语言作为母语的人士进行授课,故(C)与原文内容一致。(D)为未被提及的内容,故(D)It is affiliated with a foreign company.为正确答案。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/4114674.html
相关试题推荐
AlizarinElectronicsbeganitsforeignoperations______theopeningofanewfact
TheincreasingdemandforRubberBarter’smerchandiseenabledthecompanytogro
Cairo-basedAstarteLanguageSchooloffershigh-qualitytranslationservicesfor
ForeignnationalswhowouldliketoapplyforworkpermitsintheUAEmustprese
Theforeigndelegatesareexpectedtoarriveatthehotel______noononFridayat
______,failingtorespondpromptlytotheinquiryfromthatdemandingcustomer
Customer’sdemandshaveoutpacedthebusinesssector’sabilitytomeet______
October15DearParents,Asyouareaware,areaschoolswereclosedonMondaydu
October15DearParents,Asyouareaware,areaschoolswereclosedonMondaydu
October15DearParents,Asyouareaware,areaschoolswereclosedonMondaydu
随机试题
Brianthinksthemostimportantqualityforamanageris[br]Briansaysthatto
Believeitornot,noonecanaffordtodenyorignorethetinysparkleof
______differentlifetodayis______whatitwas15yearsago.A、How;fromB、Whata
在美国,首度采用现金交割的利率期货品种为()。A、欧洲美元期货B、欧元期货C、10年期国债期货D、政府国民抵押协会抵押凭证期货A1981年12月
Thereisnomorefashionablesolutiontothecurrentglobalrecessionthan"
将有保存价值的文件送交建设单位,称为()。A.备案 B.归档 C.立卷 D
A.随机抽取总体中各个群的全部观察对象组成样本 B.随机抽取总体一定数量的观察
住宅建筑是民用建筑中最大量、最主要的建筑形式。下列内容中,属于民用住宅建筑设计中
Thechangeinthatvillagewasmiraculou
(2021年真题)采用综合评估法进行机电产品采购评标时,投标文件对评价因素的最优
最新回复
(
0
)