首页
登录
职称英语
[img]2019m7x/ct_etoeicrm_etoeicryd_0897_201907[/img] Brosnan Law
[img]2019m7x/ct_etoeicrm_etoeicryd_0897_201907[/img] Brosnan Law
游客
2025-06-11
47
管理
问题
Brosnan Lawyers Association
75 North Drive, Burbank, CA 9985
December 1
Dear colleagues,
Brosnan Lawyers Association(BLA)will hold a talk on corporate law on February 20 at the Lincoln Plenary Hall from 9 a.m. to 5 p.m. Experienced business attorneys will discuss key legal issues concerning companies. The talk is free-of-charge and is exclusive to BLA members only. The schedule is as follows:
Moreover, the association’s newly elected officials will be introduced at a banquet to be held immediately following the talk. All members are requested to attend this celebration. To register for the talk and confirm your attendance to the banquet, please call the BLA office or e-mail events@bla.com by December 15.
Best regards,
Sarah Ludwig
Chairperson
Brosnan Lawyers Association [br] What information is NOT provided in the letter?
选项
A、An e-mail address
B、A telephone number
C、A seminar venue
D、A cutoff date for registration
答案
B
解析
本题需要在文章中搜索题目核心语句information…provided的相关内容并与选项进行对照。原文中提到“…please call the BLA office or e-mail events@bla.com…”,即提供了电子邮件的地址,故(A)与原文内容一致。(B)在原文中没有被提及,因此(B)A telephone number为正确答案。原文中提到“Brosnan Lawyers Association(BLA)will hold a talk…at the Lincoln Plenary Hal…”,即Brosnan律师协会(BLA)将在Lincoln Plenary讲堂举行会谈,故(C)与原文内容一致。原文中提到“To register for the talk…please call…ore-mail…by December 15.”,即要在12月15日之前打电话或发邮件来报名参加此次会谈,故(D)与原文内容一致。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/4114482.html
相关试题推荐
[img]2019m7x/ct_etoeicrm_etoeicryd_0908_201907[/img]MJACleaningServices250G
[img]2019m7x/ct_etoeicrm_etoeicryd_0897_201907[/img]BrosnanLaw
[img]2019m7x/ct_etoeicrm_etoeicryd_0897_201907[/img]BrosnanLaw
[img]2019m7x/ct_etoeicrm_etoeicryd_0897_201907[/img]BrosnanLaw
[img]2019m7x/ct_etoeicrm_etoeicryd_0897_201907[/img]BrosnanLaw
[img]2019m7x/ct_etoeicrm_etoeicryd_0879_201907[/img]
[img]2019m7x/ct_etoeicrm_etoeicryd_0879_201907[/img]
[img]2019m7x/ct_etoeicrm_etoeicryd_0685_201907[/img]SPECIALCOURSESWouldyoul
MargauxMallInvitesyouto[img]2019m7x/ct_etoeicrm_etoeicryd_0642_201907[/img]
[img]2020m5s/ct_ve01402002m_etoeicryd_0075_202005[/img][br]WhatdoesTillyCon
随机试题
TheGreatBarrierReefismorethanworthyofitsname.Coralofallshapes,
______youropinionsareworthconsidering,thecommitteefindsitunwisetoplac
Oneday,drought(干旱)maybeathingofthepastatleastincoastalcities.V
水泥混凝土遭受最严重的化学腐蚀为( )。A.溶出型 B.一般酸 C.Mg盐
患者,女性,23岁,劳累后胸闷、心悸2年,加重3月,曾有夜间阵发性呼吸困难及粉红
甲型肝炎属于A.呼吸道传染病B.肠道传染病C.人畜共患病D.虫媒传染病E.血液传
不相隶属机关之间相互往来的正式公文的文种是:A.请示 B.函 C.批复
下列表述中能体现货币政策作用的有( )。A:通过调控货币供应总量保持社会总供给
关于流动资金估算的计算公式,正确的是()。 A.流动资产=应收账款+存货+现金
下列哪种组合是错误的A.痴呆-记忆减退,判断错误 B.谵妄-幻觉,错觉,昼轻夜
最新回复
(
0
)