首页
登录
职称英语
New ElectroFone V5 Available Now !Are you frustrated by slo
New ElectroFone V5 Available Now !Are you frustrated by slo
游客
2025-06-11
33
管理
问题
New ElectroFone V5 Available Now !
Are you frustrated by slow Internet speeds on your cellular phone? Are you tired of receiving poor service when making a phone call? The ElectroFone V5 could be just what you need. Brought to you by American company Zipstar Corporation, early sales indicate that the V5 model will be a market leader, with over 100, 000 units sold within the first two days. — [ 1 ] — A spokesman for the company claimed that they expect it to be their fastest-selling item of all time, outperforming all Zipstar cell phone, television, and video recorder products.
The V5 model is available with a gold, silver, or red finish and is one of the lightest phones on the market, weighing only 4 ounces. Its memory card contains space to save 128GB of data, more than any other device currently on the market. — [ 2 ] — This allows users to snap over 2, 000 photos or record over an hour of video footage. The V5 model also contains a number of exclusive apps, including Predictor, which provides hourly weather updates.
The ElectroFone V5 is competitively priced at $299 on Zipstar’s Web site. — [3] — Existing Zipstar customers are able to keep their existing phone numbers when purchasing the new model. Instead of entering the pass code included with their new phone, they should contact customer services at (555) 3939-9223. Upon telling the representative the ID number and password stated on the contract, the old number will become active on the new device. — [4] — [br] What is indicated about the Zipstar Corporation?
选项
A、It is based in Asia.
B、It was founded twenty years ago.
C、It has paid for a selection of television advertisements.
D、It sells a range of electronic items.
答案
D
解析
关键词是Zipstar Corporation。通常提及公司名后对公司进行介绍,接着列举经营的产品,要好好看这一部分。由评论第一段的后半部分“they expect it to be their fastest-selling item of all time,outperforming all Zipstar cell phone,television,and video recorder products.”可知,Zipstar Corporation销售多种产品,因此正确答案是(D)。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/4114172.html
相关试题推荐
NewElectroFoneV5AvailableNow!Areyoufrustratedbyslo
NewElectroFoneV5AvailableNow!Areyoufrustratedbyslo
TheBKFoodMartisfullofthe【K13】______fruitsandvegetablesavailabledurin
______informationaboutthedepartment’sexpendituresisavailableinthemont
[originaltext]WhenisthenextavailableappointmentwithDr.Cooper?(A)OnMon
[originaltext]WhenisthenextavailableappointmentwithDr.Cooper?(A)OnMon
[originaltext]Whoisavailabletogivetheopeningspeechtomorrow?(A)Theyare
[originaltext]Whoisavailabletogivetheopeningspeechtomorrow?(A)Theyare
[originaltext]Whoisavailabletogivetheopeningspeechtomorrow?(A)Theyare
[originaltext]Whoisavailabletogivetheopeningspeechtomorrow?(A)Theyare
随机试题
Coca-Colahasbeenoperatinginternationallyformostofits100yearhistory
WhatdidHaldo?[br][originaltext]W:Hal,howlongdidittakeyoutofinish
随着电脑和智能手机的迅速发展和普及,年轻人拿起笔却写不出字来的现象越来越常见。Withtherapiddevelopmentandpopularity
Mostgrowingplantscontainmuchmorewaterthanallothermaterialscombine
Todaywetalkaboutthedifferencebetweenacollegeandauniversity.Colle
(2015年)企业在利用存货模式计算持有现金总成本时,通常应考虑的因素有( )
强心苷治疗心力衰竭的原发作用是( )A.减慢心率 B.减慢房室传导 C.正
2012年我国全年货物进出口总额38668亿美元,比上年增长6.2%,其中,出口
某房地产开发企业被税务机关要求提供纳税担保,该企业拥有的下列资产中,可以用作纳税
甲公司于2×20年1月10日购入乙公司30%的股份,购买价款为3
最新回复
(
0
)