首页
登录
职称英语
Why does the man feel attending conferences is a good idea? [originaltext]I tend
Why does the man feel attending conferences is a good idea? [originaltext]I tend
游客
2025-06-11
36
管理
问题
Why does the man feel attending conferences is a good idea?
I tend to think attending conferences is a good idea. You never know who you’ll meet at one. For instance, just last week I gave a presentation at the Operations Conference. The presentation was on operations efficiency — ways in which businesses can streamline their processes and be more organized and efficient. Anyway, afterwards, a man came up to me and he was so excited by my presentation that he wanted to talk to me about writing a book with him. He also works on operations efficiency. We’re actually going to meet tomorrow to talk seriously about the book. So, my point is just that you really never know who you’ll meet at a conference, and what kinds of opportunities might arise as a result of a chance meeting.
选项
A、It is a good way to meet new people.
B、It can lead to increased business for companies.
C、It allows people to learn more about their profession.
D、It gives businesses an opportunity to hire new employees.
答案
A
解析
所给出的文段第二句说到“You never know who you’Il meet at one”,这里的one指的就是a conference,因此我们可以知道说话人觉得参加会议有好处是因为可以认识别人。另外文段在最后一句话中又再一次强调了这一点。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/4113383.html
相关试题推荐
Whatisthepurposeofthetalk?[br][originaltext]Goodmorningandwelcometo
Whoistheintendedaudienceforthetalk?[br][originaltext]Rentisdueevery
Whoistheintendedaudienceforthetalk?[originaltext]Rentisdueeverymonth
WhomightMr.Leebe?[originaltext]Hello,you’relisteningtoKBCRadio.I’mLu
Whatistheexhibitabout?[br][originaltext]Thismonth,jointheTennysonMus
Whatistheexhibitabout?[br][originaltext]Thismonth,jointheTennysonMus
Whyhasthemancontactedthewoman?[br][originaltext]MBIjustwantedtorem
Whyhasthemancontactedthewoman?[originaltext]MBIjustwantedtoremindyo
Whoarethespeakersdiscussing?[originaltext]WAWow,thisisreallystrange.I
Whydoesthewomanapologize?[br][originaltext]MAHiSally,thisisBillSull
随机试题
FlatswerealmostunknowninBritainuntilthe1850swhentheyweredevelope
Aflashingredlight______motoriststotroubleahead.A、remindedB、alertedC、wa
Ourbodiesexperienceanebbandflowofenergythroughouttheday.Thisis
下面有关教师为人师表的特征正确的是()A.为人师表具有鲜明的示范性 B.为人
能使溶解于尿素中的可溶性纤维蛋白单体聚合物变为不溶性纤维蛋白的是A.FXI B
某大医院眼科医生第2天要为一位患者做角膜移植手术,当天晚上发现准备的角膜不见了,
患者,女,25岁。因咳嗽、发热7天就诊。查体T37.8℃,右上肺闻及啰音,胸片示
下图是一个奥林匹克五环标识。这五个环相交成9部分A、B、C、D、E、F、G、H、
铁路工程地质勘察工作中,当地表存在高电阻率屏蔽地段时,采用下列哪种物探方法最适合
政府发行国债的时间、规模、种类、期限应根据政府财政资金状况和经济社会发展的需要来
最新回复
(
0
)