首页
登录
职称英语
What is this story about? [br] [originaltext]Blue Sky Airlines have drawn heavy
What is this story about? [br] [originaltext]Blue Sky Airlines have drawn heavy
游客
2025-06-10
32
管理
问题
What is this story about? [br]
Blue Sky Airlines have drawn heavy criticism from consumer and human rights groups over their new ticketing policy. Under the new policy, Blue Sky has opted to charge passengers for their tickets on a kilogram basis. Therefore, if you are thin and underweight you will pay significantly less for your flight than someone who is overweight. The airline has defended its policy by citing an increase in fuel prices as the catalyst for the increase. The reasoning is simple, the more weight an aircraft carries, the more fuel it will use. Critics have argued that this policy discriminates against the big and fat.
选项
A、Someone who carries heavy luggage, pay more than someone who carries light one.
B、Air fare depends upon how much a person weighs.
C、Blue Sky Airlines has opted to charge extra for someone who is above the average in height.
D、Blue Sky Airlines set a new policy about the seat.
答案
B
解析
文章的开头部分说航空公司因为新政策的施行受到了责难,后面当然会说出新政策的内容是什么。本题的答案线索先于87题的线索出现,有些人可能会因此而感到慌乱,要记住答案在文章中出现的顺序不一定和题目的顺序一样。这样的问题对于那些提前阅读题目的人就不会造成障碍。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/4112261.html
相关试题推荐
Whatdoesthewomanwant?[br][originaltext]W:Weneedpicturesofouremploye
Whatdoesthewomanwant?[originaltext]W:Weneedpicturesofouremployeesfor
Whatisbeingannounced?[br][originaltext]Thefirstitemontheagendaforto
Whatisbeingannounced?[originaltext]Thefirstitemontheagendafortodayco
Wherearethespeakers?[br][originaltext]W:Excuseme.Doyouknowhowmanys
Wherearethespeakers?[originaltext]W:Excuseme.Doyouknowhowmanystopsw
WhatdoesMarkwanttodoforhisvacation?[br][originaltext]W:Haveyoudeci
Whatisthewoman’sproblem?[br][originaltext]W:You’llneverbelievewhatha
Whatisthewoman’sproblem?[originaltext]W:You’llneverbelievewhathappened
HowcanlistenersavoidbeingdelayedonHighway8?[br][originaltext]It’sFri
随机试题
ThenewManufacturingPartnersprogramaimstoimproveteachers’understand
Islanguage,likefood,abasichumanneed?Judgingfromtheresultofthev
Ifyouweretobeginanewjobtomorrow,youwouldbringwithyousomebasic
[originaltext]Fromthislookoutweenjoyoneofthemostspectacularviews
Itseemsindividualcancercellssendoutthesamedistresssignalsaswound
Ifyouleftyourbookonthetableovernight,youwouldfindthefollowingm
下列关于氏族公社时期社会经济的表述,不正确的是()。A.山顶洞人时期已掌握磨光
下列哪种情况可导致呼气末二氧化碳分压与动脉血二氧化碳分压不一致A.高CO血症
以下属于非角质形成细胞的是A、角质细胞 B、透明层细胞 C、棘细胞 D、黑
冠心病康复分期的叙述,正确的是A:Ⅰ期:AMI住院期的康复,一般1~2周,休息为
最新回复
(
0
)