首页
登录
职称英语
Who most likely is the speaker? [originaltext]The next stop on our tour is Jacob
Who most likely is the speaker? [originaltext]The next stop on our tour is Jacob
游客
2025-06-09
31
管理
问题
Who most likely is the speaker?
The next stop on our tour is Jacoby Park. This is one of the oldest parks in the town, built in memory of Trevor Jacoby, a famous poet and statesman. The flower clock you see to your right dates back to the nineteenth century. The park also has a musical fountain, with a spectacular sound and light show held every evening. Boating facilities are available at the lake for a small fee. Enjoy your visit and please be back here at 3 p.m. for the trip back to the hotel.
选项
A、A park attendant.
B、A performer.
C、A visitor.
D、A tour guide.
答案
D
解析
文中说到,“The next stop on our tour is Jacoby Park”给出了下一个目的地的名字。随后又对景点进行了讲解,由此可知说话人是一位导游。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/4111058.html
相关试题推荐
[originaltext]Areyoureadytoordernow,ordoyouneedmoretimetodecide?(
[originaltext]Areyoureadytoordernow,ordoyouneedmoretimetodecide?(
[originaltext]Areyoureadytoordernow,ordoyouneedmoretimetodecide?(
[originaltext]Excuseme.I’mlookingforMr.Wang.(A)Doyouknowwhichdepar
[originaltext]Excuseme.I’mlookingforMr.Wang.(A)Doyouknowwhichdepar
[originaltext]Wheredoyouwantmetodeliverthispackage?(A)At2o’clock,i
[originaltext]Wheredoyouwantmetodeliverthispackage?(A)At2o’clock,i
[originaltext]Wheredoyouwantmetodeliverthispackage?(A)At2o’clock,i
[originaltext]Wheredoyouwantmetodeliverthispackage?(A)At2o’clock,i
[originaltext]Aren’tthesalesfigureshighenoughforthisquarter?(A)Yes,h
随机试题
Americansareproudoftheirvarietyandindividuality,yetthey10veandres
[originaltext]Areyoufamiliarwithlargesupermarkets?Ifso,thenyoupro
[originaltext]M:Didyoufinishthatpaperforyourpoliticalscienceclass?It
在舌诊中看舌苔哪一方面可辨邪气深浅?( )A.腐腻 B.厚薄 C.剥脱
“五福临门”是中国人最常提及的祝福语之一。来自《尚书》中的“五福”,意指“长寿、
对某上市公司股票价格的估值,如估值日该股票停牌,最近交易日证券市场未发生重大涨跌
将保障校园食品安全列为“硬任务” 2019年,校园食物中毒事故要控制在万分
罗某死亡后,遗产已经分割,其中甲按罗某遗嘱继承了4万元现款,乙按罗某的遗赠分得钢
在运输项目经济评价中,计算运输项目效益和费用的基础是()。 A.运输量 B.
乳牙出齐的年龄,正常情况下最晚不超过 A.1岁半 B.2岁 C.2岁
最新回复
(
0
)