首页
登录
职称英语
What is the purpose of this message? [originaltext]Mr. Stein, this is Barry Brig
What is the purpose of this message? [originaltext]Mr. Stein, this is Barry Brig
游客
2025-06-08
35
管理
问题
What is the purpose of this message?
Mr. Stein, this is Barry Briggs calling from the Paris branch. I’ m calling to thank you for your contribution at our recent sales seminar. Your presentation has been a hot topic in our office, and we would very appreciate it if you could come and train our staff. Your knowledge in sales is excellent. It would really be an honor if you could join us. We will cover any expenses you may incur and offer competitive payment. We are hoping you could see us sometime in the second week of June. You can contact us either by phone or email. Please let us know as soon as possible.
选项
A、To confirm travel arrangements
B、To renew an employment contract
C、To request a business presentation
D、To organize a job interview
答案
C
解析
如果正确答案在文章开头的I’m calling to后面直接出现,那么本题难度可以算作初级。这段话是以对过去的一些事情表示感谢为开始。接下来才说到具体的事情。因为We would very appreciate if you could…等委婉表达请求的句子出现了多次,所以本题还是比较容易解决的。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/4109945.html
相关试题推荐
WhyisTerryAllencallingMr.Schutz?[originaltext]Mr.Schultz,congratulation
Whatisthepurposeofthismessage?[br][originaltext]Mr.Stein,thisisBarr
Whoisthespeaker?[br][originaltext]Hello.First,I’dliketotellyoua
Whoisthespeaker?[br][originaltext]Hello.First,I’dliketotellyoua
Whoisthespeaker?[originaltext]Hello.First,I’dliketotellyoualittl
Whoconductedthesurvey?[br][originaltext]CarBuyersmagazine’sautomobi
Whoconductedthesurvey?[originaltext]CarBuyersmagazine’sautomobilerel
WhatdoesthespeakertellMarkhehasdone?[br][originaltext]Hello,Mark
WhatdoesthespeakertellMarkhehasdone?[br][originaltext]Hello,Mark
Whatisthesubjectofthespeaker’stalk?[br][originaltext]Ifyou’rehav
随机试题
Summerisanidealtimeforjuniorstogetthejumponcollegeadmissionses
WriteonANSWERSHEETTWOanoteofabout50~60wordsbasedonthefollowing
多极化趋势正在全球范围内继续发展。各种重要力量相互依存,相互制约,相互合作,有利于世界的和平与稳定。全球有近二百个国家。国家不论大小、贫富、强弱,都是国
Becarefulofthosewhousethetruthtodeceive(欺骗).Whensomeonetellsy
Itseemsyoualwaysforget—yourreadingglasseswhenyouarerushingtowork
从承担风险的角度考虑,( )主要由发包人承担风险。A.总价合同 B.单价合同
肥胖的2型糖尿病患者控制高血糖的一线药物是()A:格列吡嗪 B:格列本脲
Questions47-49refertothefollowingl
下列关于投资型保险产品的说法中,正确的是()。A.保费中的投资保费进入储蓄账户
在国民经济核算中,总投资为()之和。A.固定资产投资 B.存货投资 C
最新回复
(
0
)