首页
登录
职称英语
Who is the advertisement for? [originaltext]Whether you’re a beginning trader or
Who is the advertisement for? [originaltext]Whether you’re a beginning trader or
游客
2025-06-08
33
管理
问题
Who is the advertisement for?
Whether you’re a beginning trader or a more experienced money manager, Global Trader Software is the trading tool for you. Our software will provide you with the training and tips you’ll need to become a top trader. The Global Trader program offers numerous benefits that other trading software does not, such as real-time data, breaking financial news, advanced charting and market analysis, and international account and currency indicators. To download a free, 60-day trial version of Global Trader Software, visit www.gts.com.
选项
A、People interested in traveling
B、People interested in bookkeeping
C、People interested in trading stocks
D、People interested in financial news
答案
C
解析
注意所给出的文段中第二句说“our software will provide you with the training and tips you’ll need to become a top trader”,由此可知这个产品是提供给希望成为股票买卖者(trader)的人的产品。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/4109654.html
相关试题推荐
[originaltext]Shouldwecomplaintothemanager?(A)No,let’sjustwaitfora
[originaltext]Shouldwecomplaintothemanager?(A)No,let’sjustwaitfora
[originaltext]Shouldwecomplaintothemanager?(A)No,let’sjustwaitfora
[originaltext]Doyouknowwheretheconferencewillbe?(A)No,I’mspeakingat
[originaltext]WhichroomshouldIreserveforthemeeting?(A)It’sat8,tomor
[originaltext]WhichroomshouldIreserveforthemeeting?(A)It’sat8,tomor
[originaltext]WhichroomshouldIreserveforthemeeting?(A)It’sat8,tomor
[originaltext]Whatwouldyouliketoeat?(A)Yes,I’mhungry.(B)Let’sgoat
[originaltext]Whatwouldyouliketoeat?(A)Yes,I’mhungry.(B)Let’sgoat
[originaltext]Whatwouldyouliketoeat?(A)Yes,I’mhungry.(B)Let’sgoat
随机试题
Whenitcomestotheslowingeconomy,EllenSperoisn’tbitinghernailsjus
(1)Iknownowthatthemanwhosatwithmeontheoldwoodenstairsthathot
[originaltext]M:Hello!Youseemworried.CanIhelpyou?W:Oh,Ifeelsostra
[originaltext]W:(1)I’mtiredofwatchingtelevision.Let’sgotothemoviest
PASSAGEONE[br]WhatdidKhalidathinkofherbrokedream?It’sherfate.第2段倒数第2
______theexaminationsareover,wecanallrelax.A、WhileB、EventhoughC、ForD
[originaltext]W:Whodoyouthinkshouldgetthejob?HowaboutMr.Becket?M:M
艺术创作是一个复杂的过程,通常分为()三个阶段。A.艺术体验 B.艺术构思
治疗肝风内动型子痫,应首选的方剂是A.白术散 B.真武汤 C.正气天香散
“收入以双薪家庭为主,支出随成员固定而趋于稳定,但子女上大学后学杂费用负担重。”
最新回复
(
0
)