首页
登录
职称英语
What is the speaker talking about? [br] [originaltext]The last gallery we are g
What is the speaker talking about? [br] [originaltext]The last gallery we are g
游客
2025-06-08
35
管理
问题
What is the speaker talking about? [br]
The last gallery we are going to visit today is the city’s newest. You will notice that the construction of this building is unique. This is because this building is the only purposely built sculpture gallery in the state. Originally, all of the sculptures in this building were kept in the City Gardens. However, because of the effects of weather and the danger of damage, the City Government decided to build this gallery to house 250 of the world’s most important sculptures. Let’ s make our way inside and see what all the fuss is about.
选项
A、To house sculptures
B、To house paintings
C、As a museum
D、As an art school
答案
A
解析
问建筑建造的原因的问题。问题用的是过去时,要着眼于“目的”和construction(建造)听短文。在文章的后半部分有the city Government decided to build this gallery to…(市政府出于……的目的建造了画廊)一句话,这就是本题的线索。要记住。关于目的的表述常常用“to+…”的形式。但是在本题中,如果不知道house这个词的动词用法(保存),则很难选出正确答案。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/4109013.html
相关试题推荐
[originaltext](Woman1)Whydon’tIgiveyoumymobilephonenumber?(Woman2)(A)
[originaltext](Woman1)Whydon’tIgiveyoumymobilephonenumber?(Woman2)(A)
[originaltext]Inwhatcurrencyshouldtheequipmentbepaidfor?(A)USdollars
[originaltext]What’stheweathergoingtobeliketomorrow?(A)We’vehadalot
[originaltext]What’stheweathergoingtobeliketomorrow?(A)We’vehadalot
[originaltext]What’stheweathergoingtobeliketomorrow?(A)We’vehadalot
[originaltext]What’stheweathergoingtobeliketomorrow?(A)We’vehadalot
[originaltext]Wouldyoupreferawindowtableoratableinthecenter?(A)Wha
[originaltext]Wouldyoupreferawindowtableoratableinthecenter?(A)Wha
[originaltext]Wouldyoupreferawindowtableoratableinthecenter?(A)Wha
随机试题
NationalMailServiceM
TheBlessingandCurseofthePeopleWhoNeverForgetAhandfulofp
Althoughmanyofusmayfeelair-conditionersbringrelieffromhot,humido
饰面板安装工程中,后置埋件现场检测必须符合设计要求的指标是( )。A.屈曲强度
A.维生素B B.维生素B C.维生素B D.泛酸 E.维生素PPNAD
关于代谢性酸中毒的病因,下列哪项是错误的A.主要发生于呼吸道梗阻 B.主要由于
肾性水肿一般表现为A:双下肢对称性可凹性水肿 B:胸腔积液 C:晨起眼睑及头
研究人员指出,(术语“生物降解”这个词的使用是不规范的)。一些生产厂家说。这些产
资产证券化交易比较复杂,涉及的当事人较多,主要包括()等。 A.发起人
关于神经症,以下描述正确的是()。单选A.自知力相对完整 B.是一种短暂的
最新回复
(
0
)