Who is Dr. Woods? [br] [originaltext]Good afternoon, I know all of you are exci

游客2025-06-06  2

问题 Who is Dr. Woods? [br]  
Good afternoon, I know all of you are excited that(98)Dr. Woods will be working with our hospital as a visiting consultant.(99)His first day here in the chemotherapy lab will be tomorrow, so let me tell you what’s planned. First, the president and I will meet with Dr. Woods and give him a tour of our hospital. Then at noon, you are all invited to a luncheon in our cafeteria. This will give everyone a chance to meet Dr. Woods. Now, as you know, we are anticipating that collaborating with Dr. Woods will be extremely beneficial to our hospital. I am sure his research will lessen our patient reliance on costly medicine.(100)So please make every effort to be there.

选项 A、Give Dr. Woods a tour of the facility
B、Enroll in a lecture
C、Pick up Dr. Woods at the airport
D、Attend a luncheon

答案 D

解析 问题是询问说话者要求职员做什么,因此要注意文章后半部分的内容。文章最后部分出现Soplease make every effort to be there.这里的there指的是之前提到的在自助餐厅举行的午餐会。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/4106855.html
最新回复(0)