首页
登录
职称英语
For whom is the message most likely intended? [br] [originaltext]Good afternoon
For whom is the message most likely intended? [br] [originaltext]Good afternoon
游客
2025-06-05
35
管理
问题
For whom is the message most likely intended? [br]
Good afternoon. My name is Shirley Hertz. l noticed a newspaper advertisement about commercial space at Jaguar Mall that is available for rent. I’m just calling to find out whether it is still available. If so, please let me know if I could take a look at it tomorrow. l plan to open a sports shop soon and I think the space would be ideal for my business. My number is 555-0319. I look forward to hearing from you.
选项
A、To request an apartment viewing
B、To inquire about an advertisement
C、To promote a new product
D、To ask about returning a purchase
答案
B
解析
本题是询问电话留言的目的,注意听与题目的核心词leave a message有关的内容。留言中提到“I noticed a newspaper advertisement about commercial space…”,即在报纸上看到了出租商用空间的广告,然后提到“I’m just calling to find out whether it is still available.”,即打电话是想知道该商用空间是不是还可以租赁,故正确答案是(B)To inquire about an advertisement。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/4104527.html
相关试题推荐
Whatwassenttothefactory?[br][originaltext]Goodmorning,Mr.Arti.Mynar
Whatwassenttothefactory?[originaltext]Goodmorning,Mr.Arti.Mynarneis
Whomostlikelyisgivingthetalk?[br][originaltext]Thankyouforvisitingt
Whomostlikelyisgivingthetalk?[originaltext]ThankyouforvisitingtheGem
WhattypeofbusinessisMegan’sThreads?[br][originaltext]Doyouwishyouco
WhattypeofbusinessisMegan’sThreads?[br][originaltext]Doyouwishyouco
Wherearethelisteners?[br][originaltext]Goodmorning,andwelcometothe39
Forwhomisthemessagemostlikelyintended?[br][originaltext]Goodafternoon
Whatistheconversationmainlyabout?[br][originaltext]M:Jena,havethecem
Whatistheconversationmainlyabout?[originaltext]M:Jena,havethecementtr
随机试题
WritetheappropriatelettersA-Cagainstquestions26~30.Accordingtothe
Today,ifyoumadealistofthemassmediayouuse,youwouldhavetoaddn
Ifyouareinterestedinthejobasalaboratoryassistant,youwillcontact___
Iftherewerenoexams,weshouldhaveamuch(happy)______timeatschool.happier
[A]abruptly[B]account[C]accumulation[D]cited[E]confirm[
()不属于提高挫折承受力的基本方法。A.对挫折进行正确归因。 B.迁境移情,
图1为中心法则图解,下列有关的叙述中,正确的是()。 A.过程③发生在所有RN
关于氨基酸等电点的叙述,正确的是A:氨基酸以阳离子状态存在时溶液的pH B:氨
A.肝素 B.华法林 C.达比加群酯 D.尿激酶 E.阿哌沙班可抑制血小
建设工程勘察合同中合同价款的( ),在专用合同条款中约定。A.确定方式 B.金
最新回复
(
0
)