首页
登录
职称英语
•You will hear a dialogue about gold price. •For each question (23-30), ma
•You will hear a dialogue about gold price. •For each question (23-30), ma
游客
2025-06-02
15
管理
问题
•You will hear a dialogue about gold price.
•For each question (23-30), mark one letter (A, B or C) for the correct answer.
•After you have listened once, replay the recording. [br] The price of one ounce of gold reached peak of
Woman: What kind of finances can film producers expect by associating with brands?
Man: Right now, companies are willing to pay amounts ranging between $120,000 and $1,200,000. for placing their brands in films, but it depends on the budget of the film. Big-budget films with big stars can expect more. The size of this advertising is expected to grow nearly 100 percent in the next two to five years as more and more companies get attracted to this kind of advertising.
Woman: What are the advantages of in-film advertising to producers and advertisers?
Man: Advertisers are able to get big stars at a fraction of the costs they would normally shell out for an exclusive tie-up. Films are not subject to surfing, zipping or muting (unlike in TV and other media). Films appeal to emotions and scenes in films catch people off-guard unlike an advertisement, which catches the audience in a cold-evaluating mood. Films transcend geography, class and cultural barriers and catch people in a receptive moo& And films are target-specific. Woman: How can films and brands connect?
Man: A film-viewer bas a short attention span. The best way to deliver the message is to catch the viewer off-guard when his rational defense is down. Appealing to viewers’ emotions is better than appealing to their rational thought. The rational gate examines the advantages, benefits and features, and seeks value for money; the emotional gate is all about trust, love, identification and belief. Films operate at the emotional level Placing a product in a film is catching the viewer at an emotional level when he can connect with the brand.
There can be synergies between brands and films. The successful integration of product placement within the film’s storyline has a long history-the first example being the yellow Rajdhoot bike used in Raj Kapoor’s Bobby. Hollywood also leveraged brands such as BMW (Bond movies), Jaguar, Ford, Ray Ban (Tom Cruise in Risky Business and Mission Impossible), Starbucks coffee, AOL and AT&T.
Wan: Song-and-dance sequences invariably feature an ad in the background but most people don’t recall such scenes in detail What is the advantage of the advertisement then?
Woman: It is true that ads have to be carefully placed in a film and one bad placement can do more damage than 10 good placements. Artistic integrity is crucial for successful brand placements and the operation has to be woven into the script. Sometimes, unreasonable clients demand more footage although research has shown that a two-minute clip can effectively deliver a message in a credible manner. The placement should be woven into the fabric of the film and shouldn’t be contrived and unnatural.
Wan: Do such placements result in tangible benefits to the products advertised?
Woman: In the recently placed ad for Castrol engine oil in film Cbalte Cbalte, the makers of the engine have reported tangibly increased sales of the oil after the film’s release. The product seems to have connected on an emotional level with truck fleet drivers and owners. Ray Ban also benefited by its association with film Men in Black.
选项
A、17 months
B、historic record
C、20 months
答案
A
解析
此题是对文章细节的提问。听力原文中提到:That’s up 20%in just two days to a 17-month high.意思是在两天内增长了20%,达到了17个月来的最高,因此答案为A。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/4101139.html
相关试题推荐
TaskOne-Aim•Forquestions13-17,matchtheextractswiththeaims,listedA
TaskOne-Aim•Forquestions13-17,matchtheextractswiththeaims,listedA
TaskOne-Aim•Forquestions13-17,matchtheextractswiththeaims,listedA
TaskOne-Aim•Forquestions13-17,matchtheextractswiththeaims,listedA
•Youwillhearadialogueaboutgoldprice.•Foreachquestion(23-30),ma
•Youwillhearadialogueaboutgoldprice.•Foreachquestion(23-30),ma
•Youwillhearadialogueaboutgoldprice.•Foreachquestion(23-30),ma
•Youwillhearadialogueaboutgoldprice.•Foreachquestion(23-30),ma
TASKONE--THEFEELINGOFTHESPEAKER•Forquestions13-17,matchtheextractswi
TASKONE--THEFEELINGOFTHESPEAKER•Forquestions13-17,matchtheextractswi
随机试题
Readtheemailandmemobelow.Completetheformontheoppositepage.Writeaw
Theideathatsomegroupsofpeoplemaybemoreintelligentthanothersiso
()是一门以经验为基础而建立起来的管理科学,经验是掌握客观事物所必需的,将
A.NA>NB B.NA<NB C.NA=NB=0 D.NA=NB≠0
太阳能突起路标分为带逆反射器的组合式(Z)和不带逆反射器的单一式(D)
试述游戏作为幼儿园最基本活动的依据。
关于《中华民国临时政府组织大纲》,下列说法不正确的是()A.它第一次以法律形式
易于形成转移性脓肿的致病菌是 A.金黄葡萄球菌B.溶血性链球菌C.厌氧菌
对任何一只可交割券,P代表面值为100元国债的即期价格,F代表面值为100元国债
A.国家药品监督管理部门 B.国家卫生行政部门 C.国家科技管理部门 D.
最新回复
(
0
)