首页
登录
职称英语
• Look at the statements below and the following story. • Which text (A, B
• Look at the statements below and the following story. • Which text (A, B
游客
2025-05-21
32
管理
问题
• Look at the statements below and the following story.
• Which text (A, B, C, D or E) does each statement (1-7) refer to?
• For each statement (1-7), mark one letter (A, B, C, D or E) on your Answer Sheet.
• You will need to use some of these letters more than once.
A
America’s suburban shopping malls supply visitors with convenience and comfort—spacious walkways, piped-in music, a vast cornucopia of goods for every taste, and all under one roof.
B
Little wonder that affluent shoppers come in droves. Little wonder that others come as well, mugger, car thieves, child molesters, drug peddlers, pickpockets, shoplifters. Criminals are finding a lucrative stamping ground in the sprawling emporiums that dot U.S. suburbs.
"Malls are like great big jars of honey," says Police Chief Joseph Delaney of Paramus. "Lots of bees come buzzing in, stingers at the ready." Paramus, a New York City suburb of 26000 whose six malls draw nearly 200000 people on a typical Saturday, reported 8.9 million dollars in shopping enter crime losses last year.
C
It is crimes of violence that are causing the most alarm. Vast parking lots and mazes of stores offer good working conditions for criminals. Victims and booty are readily accessible, escape routes plentiful.
D
Just how many victims are claimed by shopping center crime, no one knows. But many business people are taking the threat seriously. Whether offences are big or small, it is clear that merchants have little interest in publicizing the trend. Comments Anthony Potter, a security consultant, "If shopping centres started reporting all the crimes that take place, nobody would shop there."
E
Hamilton, Ohio, lawyer David Green, who won 2 million dollars on behalf of a woman abducted from a mall parking lot and shot in the head, found that 43 serious crimes had occurred at the same site. "Bad guys know this is where to find women with money—vulnerable and alone." he says.
Indeed, most violence happens in parking areas, where shoppers can easily be taken by surprise. Reports Albert Sussman of the International Council of Shopping Centres. "People park their cars and are robbed by muggers, who can quickly find a place to hide." [br] Suburban shopping malls are convenient for suburban people.
选项
答案
A
解析
本题意为:市郊购物中心为市郊居民提供便利。比照原文,正符合段落A的意思,并且段落中也明显出现“supply visitors with convenience and comfort(提供便利和舒适)”。故选A。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/4086167.html
相关试题推荐
Youwillhearfivestatementsinwhichpeopletalkabouttheiropinionsonb
Youwillhearfivestatementsinwhichpeopletalkabouttheiropinionsonb
Youwillhearfivestatementsinwhichpeopletalkabouttheiropinionsonb
•YourGeneralManagerhasaskedyoutoreplytothefollowingletter,whichisc
YouaredoingasurveyonthelifeoftheChinesepeasants.Readthefollowingg
Decidewhichofthefollowingadvertisementsreflects/reflectonlytheseller’s
Playboy’sinternalSKUsnumbered______.[br]WhichofthefollowingisNOTtrue
•Lookatthestatementsbelowandthefollowingstory.•Whichtext(A,B
•Lookatthestatementsbelowandthefollowingstory.•Whichtext(A,B
•Lookatthestatementsbelowandtheinformationonrelationshipbankingonthe
随机试题
Whomdobusinessangelsusuallyinvestin?[originaltext]Woman:Welcometothis
•Readthearticlebelowaboutmarketing.•Choosethebestwordorphrasetofill
Inthedigitalrealm,thingsseemalwaystohappenthewrongwayround.Where
Amongstthemostpopularbooksbeingwrittentodayarethosewhichareusual
ThenumberofspeakersofEnglishinSha
神经纤维瘤最常见和最有诊断意义的合并症或合并出现的征象是A.牛奶咖啡斑 B.L
女性,30岁,因二尖瓣狭窄做了手术,术前肝功正常。HbsAg(-),术中输血80
工程建设定额是指在正常的施工条件下,完成一定计量单位的合格产品所必须消耗的劳动力
下列关于门静脉的描述,哪项是错误的? A.未阻断的情况下,门静脉压的正常值约在
某企业2020年支付正式职工的合理工资总额1000万元、临时工工资30
最新回复
(
0
)