首页
登录
职称英语
• Look at the statements below and the details of conference centres. • Wh
• Look at the statements below and the details of conference centres. • Wh
游客
2025-05-21
19
管理
问题
• Look at the statements below and the details of conference centres.
• Which conference centre (A, B, C or D) does each statement (1-7) refer to?
• For each statement (1-7), mark one letter (A, B, C, or D) on your Answer Sheet.
• You will need to use some of these letters more than once.
A
Sherwood House is only a stone’s throw away from the city centre and yet provides a stress- free and relaxing atmosphere for your business meetings. We have six meeting rooms, each with full conference facilities. Our reception desk is staffed around the clock, ready to deal with any calls; our highly experienced catering staff are responsible for an exciting variety of menus at affordable prices.
B
The Manor Hotel is committed to giving you the perfect conference environment. As part of an extensive investment programme, all our meeting rooms have been upgraded to include the most up-to-date facilities. Our wide range of rooms will meet every possible need one-to- one interviews, seminars, product launches, major presentations etc. We also guarantee to return your fee, should you be disappointed with our service.
C
Broomfield Hall, a magnificent country house set in 80 acres of peaceful parkland, has been completely refurbished in order to re-create the elegance and comfort of times gone by. We have extensive conference facilities and specialist staff, dedicated to the success of your business event. We also offer special deals on accommodation for large delegations.
D
The Carlton Hotel, conveniently situated just minutes from the motorway, is the ideal venue for your conference. Not only do we offer superb hospitality, but our fully equipped business centre provides a complete typing and copying service, included in the conference fee. The restaurant also enjoys an excellent reputation, offering everything from a midday sandwich to a formal dinner. [br] This conference centre is well known for the quality of its food.
选项
答案
D
解析
根据题意:这个会议中心因食物质量而闻名。段落D在谈Carlton Hotel的时候提到“The restaurant also enjoys an excellent reputation,offering everything from midday sandwich to a formal dinner.”即:饭店从午餐的三明治到正餐都赢得美誉。故选D。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/4085416.html
相关试题推荐
•Lookatthestatementsbelowandthedetailsofconferencecentres.•Wh
•Lookatthestatementsbelowandthedetailsofconferencecentres.•Wh
•Lookatthestatementsbelowandthedetailsofconferencecentres.•Wh
•Lookatthestatementsbelowandthedetailsofconferencecentres.•Wh
•Lookatthestatementsbelowandtheinformationaboutcardsontheoppositep
•Lookatthestatementsbelowandtheinformationaboutcardsontheoppositep
•Lookatthestatementsbelowandtheinformationaboutcardsontheoppositep
•Lookatthestatementsbelowandtheinformationaboutcardsontheoppositep
•Lookatthestatementsbelowandapassageaboutleadershipontheoppositepag
•Lookatthestatementsbelowandapassageaboutleadershipontheoppositepag
随机试题
Bymeansofdreams,thehumansubconsciousissendingimportantmessagestothe
WhenChristopherColumbusreachedAmerica,hethoughthearrivedin【D1】______.T
Itisessentialthat______(每个人都为紧急情况做好准备).everyone(should)bepreparedforemerg
Putthepedaltothemetalifyou’redrivinginMontana.Thatstateisaboutto
关于混凝土灌注桩施工,下列说法正确的有()。A.泥浆护壁成孔灌注桩实际成桩
刘×,男,46岁,形体肥胖,倦卧乏力,刻下眩晕。头昏如蒙,胸闷恶心,食少多寐,苔
每年的春晚都是中国人不可缺少的文化大餐。但是,不同民族、不同地区、不同年龄、不同
真菌细胞壁特有的成分是A.糖苷类B.糖蛋白C.胆固醇D.几丁质E.角质
世界环境日:6月5日 A地球日:4月22日 B中国植树节:3月1日 C世界
学生申请国家助学贷款时需要提交()。A.相关部门关于其家庭经济困难的证明材料
最新回复
(
0
)