首页
登录
职称英语
Look at the statements below and the comments of four experts on a survey ab
Look at the statements below and the comments of four experts on a survey ab
游客
2025-05-18
16
管理
问题
Look at the statements below and the comments of four experts on a survey about coaching on the opposite page.
Which expert’s comment(A, B, C or D)does each statement(1-7)refer to?
For each statement(1-7), mark one letter(A, B, C or D)on your Answer Sheet.
You will need to use some of these letters more than once.
Example:
0 Most coaches believe their clients are mentally healthy.
The Coaching Industry: A Work in Progress
There’s no question that future leaders will need constant coaching and the coaching industry badly needs someone to define the profession. Four experts give their comments on a survey about coaching industry.
A Ram Charan
As the survey results demonstrate, what we think of coaching today is generally a service to middle managers provided by entrepreneurs with a background in consulting, psychology or human resources. This kind of coaching became popular over the past five years because companies faced a shortage of talent and were concerned about turnover among key employees. Firms wanted to signal their commitment to developing their high-potential executives, so they hired coaches. The kind of coaches I am talking about will do more than influence behaviour: they will be an essential part of the leader’s learning process, providing knowledge, opinions and judgment in critical areas.
B David B. Peterson
In the survey, only 3% of coaches said they were hired primarily to address non-work issues, yet more than three-quarters of coaches report having gotten into personal territories at some time. It underscores the fact that for most executives, work and life cannot be kept entirely separate. Many of them feel some strain on their personal lives. Not surprisingly, therefore, the more coaches can tap into a leader’s motivation to improve his or her home life, the greater and more lasting the impact of the coaching is likely to be at work.
C Michael Maccoby
The survey shows more than half of the coaches think their clients do not become overly dependent, which is, in my view, unrealistic. Coaches have an economic incentive to ignore the problem of dependency, creating a potential conflict of interest. It’s natural for them to want to expand their business, but the best coaches, like the best therapists, put their clients’ interests first. What this means for the companies is that before they hire a coach, they should ask him how he handles dependency in relationships.
D Anthony M. Grant
According to the majority of coaches in our survey, coaching differs dramatically from therapy. However, the notion that candidates for coaching are mentally robust flies in the face of academic research. I’m not suggesting most executives who engage coaching have mental health disorders. But some might, and coaching those who have unrecognised mental health problems can be counterproductive and even dangerous. Firms should require that coaches have some training in mental health issues—for example, an understanding of when to refer client to professional therapists for help. [br] Coaches are hired because companies want to keep the capable people from leaving.
选项
答案
A
解析
题干意为:公司雇用培训师是为了防止有人才外流。A段指出This kind of coachingbecame popular over the past five years because companies faced a shortage of talentand were concemed about turnover among key employees.即:这类培训在过去的五年比较受欢迎是因为公司面临人才短缺,很担心人才的流失。文中的“talent”和“keyemployees”对应题干中的“capable people”,文中的“turnover”对应题干中的“leaving”。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/4081155.html
相关试题推荐
Lookatthestatementsbelowandtheinformationaboutcoursesontheoppositep
Lookatthestatementsbelowandtheinformationaboutcoursesontheoppositep
Lookatthestatementsbelowandtheinformationaboutcoursesontheoppositep
Lookatthestatementsbelowandtheinformationaboutcoursesontheoppositep
Lookatthestatementsbelowandtheinformationaboutcoursesontheoppositep
LookatthestatementsbelowandthearticleaboutPlumperontheoppositepage.
LookatthestatementsbelowandthearticleaboutPlumperontheoppositepage.
Lookatthestatementsbelowandapassageaboutleadershipontheoppositepage
Lookatthestatementsbelowandapassageaboutleadershipontheoppositepage
Lookatthestatementsbelowandapassageaboutleadershipontheoppositepage
随机试题
Therewasabigdemandforaccountantsinthe1980s,andmanygraduatesentered
[originaltext]M:IfIeverseethatguyagain,I’mdefinitelygoingtotellhim
--"Howabout______dinneratRoastDuckRestaurant?"--"Wonderful."A、tohaveB、
如果未接到应接的散客旅游者或小包价旅游团,导游员应与司机配合,在尽可能的范围内寻
从2018年11月5日到10日,中国国际进口博览会在上海召开。这是中国第一次举办
共用题干 某上市公司已上市5年,至2009年12月31日,公司的总资产已达15
(2021年上半年真题)在中班绘画活动中,李老师将自己画好的“小汽车”贴在墙上,
具有内酯结构,体内代谢成二羟基戊酸结构发挥作用的药物是A.洛伐他汀 B.辛伐他
根据保险法律制度的规定,投保人在订立保险合同时故意或因重大过失未履行如实告知义务
依据《中华人民共和国海洋环境保护法》,海洋功能区划,是指依据海洋( ),界定海
最新回复
(
0
)