首页
登录
职称英语
Read the article below about public relations executive’s job. For each
Read the article below about public relations executive’s job. For each
游客
2025-05-18
27
管理
问题
Read the article below about public relations executive’s job.
For each question(13-18), mark one letter(A,B,C or D)on your Answer Sheet.
What Does a Public Relations Executive Do?
A public relations executive is responsible for strategising and implementing positive public relationships toward their clients. Public relations clients often include non-profit companies, hospitals and colleges and corporations. Executives in public relations are usually responsible for working with a group of different clients. A typical workday for a public relations executive may consist mainly of meeting with clients, writing press releases and contacting broadcast or other media personnel.
Public relations(PR)executives, or specialists, must build good relationships with people who work in the media, such as reporters and editors. They need to have their press releases and newspaper stories about clients published or broadcast in order to reach the public. The press isn’t obligated to print or broadcast a publicity piece or company news announcement, so fostering good media relationships is important to succeed in PR. Except writing media pieces, a public relations executive may also write speeches for corporate clients or government officials as well as brochures and informative booklets.
Public relations executives may arrange speaking engagements for their clients as well. PR specialists typically spend a lot of time making phone calls to arrange publicity events on their clients’ behalves. Public relations executive careers are usually people-oriented occupations. Still, the PR executives must always find time away from phone calls and meetings to plan client campaigns. In creating the most effective publicity campaigns, he or she must analyse the company’s problems in terms of their public image and think of ways to counteract that with a new perspective.
For example, specialists in public relations may develop a publicity campaign that informs consumers about how a meat company is now handling the stricter cleaning of their equipment after a bacterial contamination that recently occurred. Brochures, newspaper ads or broadcast spots on television or radio may be written by a public relations executive. The purpose of these communications in this case would be to make consumers aware of actions the company is taking for their safety so that customers will feel confident about purchasing the products again.
An office environment is typically where most public relations specialists or executives spend their workdays. They may travel locally, nationally or internationally to meet with clients or to get a better understanding of the particular organisation they’re promoting. Although public relations work is usually Monday to Friday from 9 a. m. to 5 p. m. , an executive’s work in this industry often extends to at least some evenings and weekends. [br] According to the second paragraph, a public relations executives may
选项
A、work very hard for the interpersonal relationship.
B、broadcast company news announcement themselves.
C、need to have good connection with the media.
D、have working experience in media corporations.
答案
C
解析
题目意为:“根据第二段,一个公共关系专员也许……”。原文第二段第一句话中指出:Public relations(PR)executives,or specialists,must build good relationships withpeople who work in the media,such as reporters and editors.即:公共关系专员,或公共关系专家,一定要与媒体工作人员,例如记者或编辑,保持良好的关系。故C项“需要和媒体有良好的关系”为正确答案。A项和B项原文虽有提及,但属于过度推断,均排除;D项意为“具有传媒公司的工作经验”,文中并无此意,排除。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/4081122.html
相关试题推荐
—Readthearticleontheoppositepageaboutwhysomesmallcompaniesfailtog
—Readthearticleontheoppositepageaboutwhysomesmallcompaniesfailtog
—Readthearticleontheoppositepageaboutwhysomesmallcompaniesfailtog
—Readthearticleontheoppositepageaboutwhysomesmallcompaniesfailtog
•Readthearticlebelowaboutbusinessandcustomersandthequestionsontheo
•Readthearticlebelowwhichreviewsanewbookoncompanyplanning.•Choose
•Readthearticlebelowwhichreviewsanewbookoncompanyplanning.•Choose
•Readthearticlebelowwhichreviewsanewbookoncompanyplanning.•Choose
•Readthearticlebelowaboutplansforanewtelephonebankingcentre,•Choos
•Readthearticlebelowaboutplansforanewtelephonebankingcentre,•Choos
随机试题
TheNBAlockout(停工)didnotfinishonThursdaynight,butitwasnearlyanen
Cometotheblackboardandshareyouropinionwithus,______?A、doyouB、willyo
IntheUS,theredoesnothavetobeany【B1】______reasonforaparty.Often
缓解痉挛过程是A.由头到脚,上肢由肩到手,下肢由髋到足 B.上肢由肩到手,下肢
29岁,初产妇。孕35周,水肿4周,血压增高3天伴有尿蛋白(+),ALT和AKP
下列园林中,位于扬州的有( )。A.个园 B.寄畅园 C.豫园 D.何园
TomsaidhewouldgotoHongKongforwi
渭河是黄河最大的支流,发源于甘肃省渭源县境内,东到陕西省渭南市()汇入黄河A
Thechangeinthatvillagewasmiraculou
A.收到信息的药品监督管理部门应当向收货人所在地的同级药品监督管理部门通报 B
最新回复
(
0
)