首页
登录
职称英语
Listen to the managing director of a large engineering company describing a
Listen to the managing director of a large engineering company describing a
游客
2025-05-15
39
管理
问题
Listen to the managing director of a large engineering company describing a new building which they have designed, together with a well-known architect.
For questions 23 — 30, which sentence is correct?
Mark one letter(A,B or C).
Our Firm, together with the well-known architect Robert Lee, has just completed work on designing and building a very modern office block. It’s a 50,000 square meters block. Just imagine, 50,000 square meters! But this isn’t all. The traditional outside walls of the block -usually in the form of concrete with small glass windows have all been replaced by glass walls.
Each wall takes the form of a huge triple— glazed wall of glass on the inside of the building. It will also reduce any bright or strong sunlight. In this way, the office block has been made as comfortable as possible for everyone working in it.
The walls themselves have been designed by Stephen Hill, London’s leading architect. He was specially asked by the government to keep energy costs as low as possible in the building. As a result of the new and revolutionary use of the glass walls, these traditional high costs and air-conditioning costs during the hot season will be reduced to a minimum.
Fixed inside the gap between the three sheets of glass are unique blinds. These blinds are controlled by small motors, and they move automatically so they reflect the sun’s rays at different times of the day. The blinds also absorb the heat energy of the sun. This heat energy is then removed by natural currents of air in the gap between the glass walls. As a result, at a very small cost indeed, these walls and the gap between them create a pleasant environment at all times throughout the year, despite the weather outside.
All the lighting inside the building is checked and controlled automatically, the natural light through the glass is used as much as possible. This helps to reduce the headaches and eyestrain which so many office-workers experience while trying to concentrate or work hard.
The office-block is owned by a business group in Melrose and the letting agents are Peter Mao and Partners. Already 70 out of the 120 offices have been let.
选项
答案
解析
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/4077899.html
相关试题推荐
AnHRmanagerusuallyrecruitspeopleoutsidethecompanybyA、memos.B、advertise
ThemanagersatTurnerswantedtobuythecompanybecauseit[br][originaltext
ThemanagersatTurnerswantedtobuythecompanybecauseit[br][originaltext
ThemanagersatTurnerswantedtobuythecompanybecauseit[originaltext]Woman
InTimBlack’scompany,whichpeopleusuallygetrelocatedabroad?[br][origin
InTimBlack’scompany,whichpeopleusuallygetrelocatedabroad?[br][origin
InTimBlack’scompany,whichpeopleusuallygetrelocatedabroad?[br][origin
InTimBlack’scompany,whichpeopleusuallygetrelocatedabroad?[br][origin
InTimBlack’scompany,whichpeopleusuallygetrelocatedabroad?[br][origin
Whichgraphshowsthecompanyfigures?[img]2014m1s/ct_ebecflm_ebfllistv_0001_20
随机试题
[originaltext]M:HaveyouseenthisstoryinTheHerald?ItsaysTheTimesisc
PASSAGEONE[br]Howcantheoldman’smoodbebestdescribed?Confident.第2段最后一句中
Thepracticeofexchangingforeigncurrencycanvarybycountry.Inonecount
以下所列解热镇痛药中,属于处方药的是()A:安乃近 B:布洛芬 C:贝诺酯
根据《地方政府专项债券发行办法》,可以发行专项债券的政府有()。 Ⅰ省
基金销售人员向基金投资人推介合适基金产品的重要依据是()。A.对基金管理人、基
A.参与凝血过程 B.参与抗凝过程 C.参与纤溶抑制过程 D.参与纤溶激活
共用题干 孕妇,26岁,孕37周1/0入院待产。查体:ROA,胎心140次/分
我国土地所有制的形式有( )两种。A.全民所有制和劳动群众集体所有制 B.国
A.30分钟 B.20分钟 C.15分钟 D.60分钟 E.5分钟糖衣片
最新回复
(
0
)