首页
登录
职称英语
You will hear two telephone conversations. Write down one word or number
You will hear two telephone conversations. Write down one word or number
游客
2025-05-15
32
管理
问题
You will hear two telephone conversations.
Write down one word or number in the spaces on the forms below.
Message 1 Questions 13—17
[br]
M: Good morning. Is this the admissions office of London Business School?
F: Yes. Can I help you?
M: Yes, please. I heard you are setting up an evening programme on Operate Finance. Is that true?
F: Let me see. Well, here you are. Some of the courses we are running are: The Effective Manager, Controlling the Use of Information Technology, Project Management. Management in Research and Development, Selling for the Sales Executive, and Negotiation Skills Workshop, etc. Our programmer provides thorough coverage of courses of the groundwork and current issues in corporate finance. The course is taught by the experienced faculty of London Business School.
M: Good. I’m impressed. How about the fees?
F: The total fee is 2,500 pounds. That is 850 for the first term, and 1,650 pounds for the second and third terms.
M: Mm. Sorry to have bothered you for so long. One more question, when will applications begin?
F: On 9 August.
M: OK. Thank you very much, indeed.
F: Not at all.
选项
答案
850
解析
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/4077713.html
相关试题推荐
Lookatthefollowingnotes.Youwillhearonetelephoneconversation.Foreach
Lookatthefollowingnotes.Youwillhearonetelephoneconversation.Foreach
Lookatthefollowingnotes.Youwillhearonetelephoneconversation.Foreach
Youwillheartwotelephoneconversations.Writedownonewordornumber
Youwillheartwotelephoneconversations.Writedownonewordornumber
Maggiedoesnotenjoy______.A、answeringthetelephoneB、typinginvoicesC、prepar
Lookatthefollowingnotes.Youwillhearonetelephoneconversation.
Lookatthefollowingnotes.Youwillhearonetelephoneconversation.
Lookatthefollowingnotes.Youwillhearonetelephoneconversation.
Lookatthefollowingnotes.Youwillhearonetelephoneconversation.
随机试题
[originaltext]M:HaveyouseenthisstoryinTheHerald?ItsaysTheTimesisc
PASSAGEONE[br]Howcantheoldman’smoodbebestdescribed?Confident.第2段最后一句中
Thepracticeofexchangingforeigncurrencycanvarybycountry.Inonecount
以下所列解热镇痛药中,属于处方药的是()A:安乃近 B:布洛芬 C:贝诺酯
根据《地方政府专项债券发行办法》,可以发行专项债券的政府有()。 Ⅰ省
基金销售人员向基金投资人推介合适基金产品的重要依据是()。A.对基金管理人、基
A.参与凝血过程 B.参与抗凝过程 C.参与纤溶抑制过程 D.参与纤溶激活
共用题干 孕妇,26岁,孕37周1/0入院待产。查体:ROA,胎心140次/分
我国土地所有制的形式有( )两种。A.全民所有制和劳动群众集体所有制 B.国
A.30分钟 B.20分钟 C.15分钟 D.60分钟 E.5分钟糖衣片
最新回复
(
0
)